Angiv mål-CPA'er for annoncegrupper

Google Ads tilbyder en automatisk budstrategi, der automatisk angiver bud for at hjælpe dig med at få så mange konverteringer som muligt inden for dit budget: Budgivning baseret på mål-CPA. Hvis du vil bruge mål-CPA, skal du angive en målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som derefter bruges til automatisk at angive bud for alle de kampagner og annoncegrupper, din budstrategi anvendes på.

Bemærk! Du kan angive individuelle mål-CPA- eller mål-ROAS-bud på annoncegruppeniveau, men den strategi, der bruges til at angive bud med, styres nu på porteføljeniveauet.

Før du begynder

Start med at læse om budgivning baseret på mål-CPA, hvis du ikke har konfigureret budstrategien mål-CPA.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Find en annoncegruppe, som budstrategien Mål-CPA anvendes på.
  4. Klik på tallet i kolonnen "Mål-CPA".
  5. Angiv din ønskede mål-CPA for annoncegruppen i den dialogboks, der vises.
  6. Klik på Gem