Angiv mål-CPA'er for annoncegrupper

Google Ads tilbyder en automatisk budstrategi, der bruger AI til at angive bud for at hjælpe dig med at få så mange konverteringer som muligt inden for dit budget: Budgivning baseret på mål-CPA. Hvis du vil bruge mål-CPA, skal du angive en målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som derefter bruges til at angive bud for alle de kampagner og annoncegrupper, din budstrategi anvendes på.

Bemærk! Du kan angive individuelle mål-CPA- eller mål-ROAS-bud på annoncegruppeniveau, men den strategi, der bruges til at angive bud med, styres nu på porteføljeniveauet.

Før du begynder

Start med at læse om budgivning baseret på mål-CPA, hvis du ikke har konfigureret budstrategien mål-CPA.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Find en annoncegruppe, som budstrategien Mål-CPA anvendes på.
  5. Klik på tallet i kolonnen "Mål-CPA".
  6. Angiv din ønskede mål-CPA for annoncegruppen i den dialogboks, der vises.
  7. Klik på Gem.