Link Google Ads med Google Analytics App + Web eller Firebase

Google Analytics App + Web-ejendommen er i øjeblikket tilgængelig i en betaversion. Få flere oplysninger

Denne artikel beskriver, hvordan du linker og fjerner linkningen mellem din Google Ads-konto og Google Analytics App + Web og Firebase. Når du har linket din Google Ads-konto til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt, kan du:

• Importere konverteringer, data om konverteringshændelser (f.eks. parametre) og målgrupper.
  • Se, hvordan annoncekampagner genererer appinstallationer og handlinger i appen for dine Android- og iOS-apps.
  • Importér webremarketinglister og webkonverteringshændelser (kun for en Google Analytics App + Web-ejendom).

Om fjernelse af tilknytning mellem Google Ads og Google Analytics App + Web eller Firebase

Du kan til enhver tid fjerne linket mellem din Google Ads-konto og Google Analytics App + Web eller Firebase. Når du fjerner linket, sker der følgende:

• Der deles ikke længere data mellem Google Ads og de tidligere linkede ejendomme.
  • Google Ads stopper med at importere konverteringer fra tidligere linkede ejendomme, og nye brugere føjes ikke til de tilknyttede remarketinglister.
  • Du kan stadig se tidligere delte data i både Google Ads og Google Analytics App + Web eller Firebase.

Du kan fjerne linket til din Google Analytics App + Web-ejendom fra Google Ads eller fra Google Analytics. På samme måde kan du fjerne linket til dit Firebase-projekt fra Google Ads eller fra din Firebase-konto.

Husk!

Hvis din konto administreres af en managerkonto, har du adgang til alle ejendomme, der er linket til managerkontoen. Alle de data, som managerkontoen importerer fra Google Analytics App + Web eller Firebase, vil også være tilgængelige for dig. Hvis managerkontoen ikke linker til disse ejendomme, fjernes linkningen af din konto også.

Før du begynder

Hvis du vil linke Google Ads til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt, skal du bruge en Google-konto med følgende tilladelser:

• I Google Ads skal Google-kontoen have administratoradgang.
  • Hvis du linker til et Firebase-projekt, skal din Google-konto være ejer af det projekt, som du vil linke.
  • Hvis du linker til en Google Analytics App + Web-ejendom, skal din Google-konto have redigeringstilladelse for på den tilsvarende Google Analytics-konto.

Disse tilladelser er også påkrævet, hvis du vil fjerne linkningen til din Google Ads-konto.

Bemærk! Når du opgraderer dit Firebase-projekt til en Google Analytics App + Web-ejendom, overføres dine Firebase-links med Google Ads automatisk til din nye Google Analytics App + Web-ejendom.

Vejledning

Sådan linker du en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt i Google Ads:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto, og vælg Linkede konti.
  3. Klik på Info under "Google Firebase". Hvis din Google-konto har "redigeringstilladelse" til alle Google Analytics App + Web-ejendomme eller er projektejer for alle Firebase-projekter, kan du se dem i tabellen.
  4. Find Google Analytics App + Web-ejendomme eller Firebase-projektet i tabellen, og klik derefter på Link. Hvis du vil kontrollere, hvilke apps der er tilknyttet et projekt, skal du klikke på Pil ned til højre for projektnavnet.

Bemærk! Google Analytics App + Web-ejendomme vises som Firebase-projekter i tabellerne og er angivet som deres linkede Firebase-projekter. Hvis en Google Analytics App + Web-ejendom ikke har et linket Firebase-projekt, vises det ikke i tabellen.

5. Gør følgende i det vindue til linkbekræftelse, der vises:
    • Hvis du vil, kan du aktivere muligheden for at dele dine Google Analytics App + Web eller Firebase-målgrupper med denne Google Ads-konto.
    • Klik på Link for at linke Firebase-projektet til din Google Ads-konto.

Hvis din Google Ads-konto administreres af en eller flere managerkonti, viser kolonnen "Konti", hvilke af dine managerkonti der er linket til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt.

1. Hvis kontoen administreres af flere managerkonti (f.eks. af en undermanagerkonto og en managerkonto), skal du placere markøren over dataene for at se, hvilke managerkonti der er linket til projektet.
  2. Hvis en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt kun er linket til din konto og ikke er knyttet til en managerkonto, vises "Denne konto" i kolonnen "Konti".

Sådan fjerner du linket til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt i Google Ads:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto, og vælg Linkede konti.
  3. Klik på Info under "Google Firebase".
  4. Find projektet i tabellen, og klik derefter på Fjern link.