Link Google Ads med Google Analytics App + Web eller Firebase

Google Analytics App + Web-ejendommen er i øjeblikket tilgængelig i en betaversion. Få flere oplysninger

Denne artikel beskriver, hvordan du linker din Google Ads-konto til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt. Når du har linket din Google Ads-konto til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt, kan du:

• Importere data om konverteringer, målgrupper og appkonverteringshændelser (f.eks. parametre).
  • Se, hvordan kampagner genererer appinstallationer og handlinger i appen for dine Android- og iOS-apps, samt besøg og adfærd på dit website.

Før du begynder

Brug en Google-konto, der har følgende tilladelser:

• I Google Ads skal Google-kontoen have administratoradgang til Google Ads-kontoen (eller en managerkonto).
  • Hvis du linker til et Firebase-projekt, skal din Google-konto være ejer af det projekt, som du vil linke.
  • Hvis du linker til en Google Analytics App + Web-ejendom, skal din Google-konto have redigeringstilladelse i den tilsvarende Google Analytics-konto.

Bemærk! Når du opgraderer dit Firebase-projekt til en Google Analytics App + Web-ejendom, overføres dine Firebase-links med Google Ads automatisk til din nye Google Analytics App + Web-ejendom.

Om fjernelse af link mellem Google Ads og Google Analytics App + Web eller Firebase

Du kan til enhver tid fjerne linket mellem din Google Ads-konto og en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt. Hvis du vil fjerne linket til din Google Analytics App + Web-ejendom eller dit Firebase-projekt, skal du have administratoradgang til Google Ads-kontoen. Når du fjerner linket, sker der følgende:

• Der deles ikke længere data mellem Google Ads og de tidligere linkede ejendomme.
  • Google Ads stopper med at importere konverteringer fra tidligere linkede ejendomme, og nye brugere føjes ikke til de tilknyttede remarketinglister.
  • Du kan stadig se tidligere delte data i både Google Ads og Google Analytics App + Web eller Firebase.

Husk!

Hvis din Google Ads-konto administreres af en managerkonto, vil alle data, som managerkontoen importerer fra Google Analytics App + Web eller Firebase, være tilgængelige for dig (som angivet af managerkontoen). Hvis managerkontoen fjerner linket til Google Analytics App + Web eller Firebase, vil nye data ikke være tilgængelige. Du kan imidlertid stadig se tidligere delte data

Vejledning

Link Google Ads til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto, og vælg Linkede konti.
  3. Klik på Detaljer på kortet "Google Analytics App + Web og Firebase". Hvis du har redigeringsadgang til Google Analytics App + Web-ejendomme, eller du er ejer af Firebase-projekter, vises der en tabel med alle tilgængelige Google Analytics App + Web-ejendomme og Firebase-projekter.
  4. Find en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt i tabellen, og klik derefter på Link. Hvis du vil tjekke, hvilke apps der er tilknyttet et projekt, kan du klikke på Pil ned til venstre for projektnavnet.
  5. Klik på Link i bekræftelsesvinduet.
    • (Valgfrit) Hvis du vil dele dine Google Analytics-målgrupper eller Firebase-konverteringsparametre med Google Ads, kan du klikke på kontakten ud for "Importér Google Analytics-målgrupper efter linkning (anbefales)", før du klikker på Link. Vær opmærksom på, at du skal fjerne linket mellem din Google Ads-konto og Google Analytics App + Web-ejendommen eller Firebase-projektet, hvis du ikke længere vil dele Google Analytics-målgrupper. Du kan også til enhver tid ændre denne indstilling direkte i Google Analytics.

Hvis din Google Ads-konto administreres af en eller flere managerkonti, viser kolonnen "Konti", hvilke af dine managerkonti der er linket til en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt.

1. Hvis Google Ads-kontoen administreres af flere managerkonti (f.eks. af en undermanagerkonto og en managerkonto), vises den primære managerkonto i kolonnen "Konti".
  2. Hvis en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt er linket til din Google Ads-konto og ikke til en managerkonto, er der en bindestreg ("-") i kolonnen "Konti".

Fjern linket til Google Ads fra en Google Analytics App + Web-ejendom eller et Firebase-projekt

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto, og vælg Linkede konti.
  3. Klik på Detaljer på kortet "Google Analytics App + Web og Firebase".
  4. Find Google Analytics App + Web-ejendommen eller Firebase-projektet i tabellen, og klik derefter på Fjern link.
  5. Klik på Fjern link igen for at bekræfte.