Provar la pàgina de destinació

Tant si utilitzeu només un URL final per definir la pàgina de destinació com si n'utilitzeu un amb una plantilla de seguiment o amb paràmetres personalitzats, us heu d'assegurar que el vostre anunci dirigeixi els clients potencials a la part correcta del vostre lloc web.

En aquest article s'explica com es poden provar la pàgina de destinació i l'URL de seguiment.

Com funciona

Quan proveu la pàgina de destinació, rebreu els resultats detallats de la prova i un dels missatges que es mostren a continuació.

Missatge Tipus de campanya Què vol dir
La pàgina de destinació inclou paràmetres addicionals Tots La pàgina de destinació té més paràmetres que l'URL final.
L'URL de la pàgina de destinació no coincideix Tots
El domini de la pàgina de destinació no coincideix amb el domini de l'URL final.

No s'ha trobat cap anunci apte
Tots
No s'ha pogut provar cap anunci del grup d'anuncis. Els anuncis que es poden provar són els de text, els d'imatge i els de la Galeria d'anuncis. A més, han d'utilitzar URL actualitzats.
L'URL final no coincideix Tots
L'URL final i la pàgina de destinació no tenen el mateix domini, els URL de la cadena de redirecció no comencen per l'URL final o bé les redireccions de després de l'URL final no es queden al mateix domini. Comproveu que l'URL compleixi el requisit que s'indica en aquesta pàgina.
La pàgina s'ha trobat Tots S'ha trobat una pàgina de destinació.
No s'ha trobat la pàgina Tots No s'ha trobat la pàgina de destinació (per exemple, error 404). Comproveu la plantilla de seguiment, els paràmetres personalitzats o l'URL final.
Hi ha una redirecció HTTP a la cadena de seguiment Tots
La cadena de seguiment inclou un URL d'HTTP.
Hi ha una redirecció de JavaScript a la cadena de seguiment Tots
La cadena de seguiment inclou una redirecció de JavaScript.
La cadena de seguiment finalitza Tots
La cadena de seguiment finalitza abans d'arribar a google.com/asnc.
Inaccessible Tots No s'ha pogut accedir a la pàgina de destinació (per exemple, perquè s'ha esgotat el temps d'espera). Torneu-ho a provar.
Desconegut / Error de l'eina Tots S'ha produït un error en provar la pàgina de destinació. Torneu-ho a provar.
El camp del domini del lloc web està en blanc Anuncis dinàmics de la cerca El camp "Domini del lloc web" (que es troba a "Configuració de la campanya") està en blanc.

Recordatori

• Aquesta prova no verifica si hi ha infraccions de les polítiques de Google Ads. Informació sobre les polítiques
  • Aquesta prova no és compatible amb cap tipus de redirecció d'URL, ni tan sols amb les redireccions basades en JavaScript.
  • Aquesta prova no captura tots els errors de seguiment en paral·lel; n'haureu de consultar els detalls amb el vostre proveïdor de mesurament de clics.
  • Aquesta prova no funciona amb les campanyes estàndard de compres que inclouen el tipus d'anunci següent: anunci de producte.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu provar la pàgina de destinació en qualsevol nivell del compte.

Abans de començar, és possible que hàgiu d'afegir la columna "Plantilla de seguiment" a la taula:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic al menú de pàgines del nivell en què voleu provar la pàgina de destinació.
  3. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, tot seguit, a Modifica les columnes.
  4. Desplegueu l'opció Atributs i marqueu l'opció "Plantilla de seguiment".
  5. Feu clic a Aplica.
Provar la pàgina de destinació a la campanya
  1. Feu clic al menú de pàgines Configuració.
  2. Feu clic a la plantilla de seguiment de la campanya que voleu provar.
  3. Feu clic a Prova.
Provar la pàgina de destinació en un grup d'anuncis
  1. Feu clic al menú de pàgines Grups d'anuncis.
  2. Feu clic a la plantilla de seguiment del grup d'anuncis que voleu provar.
  3. Feu clic a Prova.
Provar la pàgina de destinació al nivell d'anunci o d'extensió
  1. Feu clic al menú Anuncis i extensions.
  2. Passeu el cursor per sobre de l'anunci que voleu provar i feu clic a la icona de llapis Edita.
  3. Feu clic a la fletxa de l'extrem per desplegar la vista d'edició.
  4. Feu clic a Opcions d'URL de l'anunci per veure més opcions.
  5. Feu clic a Prova.
Provar la pàgina de destinació al nivell de paraula clau
  1. Feu clic al menú Paraules clau.
  2. Feu clic a la plantilla de seguiment de la paraula clau que voleu provar.
  3. Feu clic a Prova.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now