Kreditt ved budsjettoverskridelse

Kreditt ved budsjettoverskridelse er en kreditt som innvilges kontoen din hvis annonsen din vises så mange ganger at den månedlige belastningsgrensen din overskrides. Google belaster deg ikke for disse klikkene og kan automatisk utstede en kreditt for fakturaen din.

Sånn virker det:

• Budsjettoverskridelser innebærer at Google Ads viser annonsen din flere ganger enn det budsjettet ditt normalt tillater. Dette kan bidra til å veie opp for de dagene annonsen din ikke vises så mange ganger.
  • Når budsjettoverskridelser inntreffer, kan den daglige kostnaden være opptil det dobbelte av det gjennomsnittlige dagsbudsjettet. Men i løpet av en månedlig faktureringsperiode blir du aldri belastet for mer enn den månedlige belastningsgrensen din – gjennomsnittlig antall dager i en måned (30,4) multiplisert med det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt.
  • Hvis Google viser annonsene dine for ofte og kostnadene dine for hele faktureringsperioden på én måned blir høyere enn budsjettet ditt, innvilges du automatisk kreditt for budsjettoverskridelse i kontoen din.

Mer om budsjettoverskridelser
Mer om månedlige belastningsgrenser
Mer om hvordan du administrerer budsjettet ditt