Overleveringskredit

En kredit, der anvendes på din konto, hvis vi har vist din annonce så ofte, at du overskrider din grænse for månedligt opkrævningsbeløb. Vi debiterer dig ikke for disse klik, men kan automatisk udstede en kredit på din faktura.

Sådan fungerer det:

• Overlevering er, når Google Ads viser din annonce mere end tilladt ifølge dit normale budget. Dette kan hjælpe med at kompensere for dage, hvor din annonce ikke bliver vist ret meget.
  • Når der sker overlevering, kan dine daglige omkostninger være op til dobbelt så høje som dit gennemsnitlige daglige budget. Når den samlede månedlige faktureringsperiode gøres op, kan du dog aldrig blive debiteret for mere end din månedlige opkrævningsgrænse, dvs. det gennemsnitlige antal dage i en måned (30,4) ganget med dit gennemsnitlige daglige budget.
  • Hvis Google overleverer dine annoncer for ofte, og der påløber større omkostninger i den samlede månedlige faktureringsperiode end tilladt ifølge dit budget, indsættes der automatisk en overleveringskredit på din konto.

Mere om overlevering
Mere om månedlige opkrævningsgrænser
Mere om administration af dit budget