Maximum CPC bid [korkein klikkauskohtainen hintatarjous]: Määritelmä

Määrittämäsi hintatarjous eli korkein hinta, jonka olet valmis maksamaan mainoksesi klikkauksesta.

Max CPC bid
  • Jos joku klikkaa mainostasi, kyseinen klikkaus ei maksa sinulle enempää kuin määrittämäsi korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen (eli korkeimman CPC:n) verran. Jos olet määrittänyt korkeimmaksi klikkauskohtaiseksi hinnaksi esimerkiksi 2 euroa, klikkauksesta ei koskaan veloiteta tätä suurempaa summaa. Maksamaasi todellista summaa kutsutaan todelliseksi klikkauskohtaiseksi hinnaksi, ja se näkyy tilisi Keskim. CPC -sarakkeessa.
  • Yleensä korkeampi hintatarjous parantaa mainoksesi sijaintia sivulla.
  • Voit valita joko manuaaliset hintatarjoukset (valitset itse hintatarjouksen suuruuden) tai automaattiset hintatarjoukset (asetat tavoitepäiväbudjetin ja Google Ads ‑järjestelmä määrittää automaattisesti korkeimmat klikkauskohtaiset hintatarjoukset puolestasi tavoitteenaan hankkia sinulle mahdollisimman paljon klikkauksia annetulla budjetilla). Manuaalisissa hintatarjouksissa määrität yhden korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen koko mainosryhmälle mutta voit myös halutessasi määrittää eri hintatarjouksia yksittäisille avainsanoille.

Cost-per-click bidding
Hintatarjousten tekemisen perusteet