Sådan når du ud til de rette kunder med dine annoncer

Hvis du overvejer, hvilke præferencer, vaner og karaktertræk der kendetegner dine kunder, kan det hjælpe dig med at vælge de rigtige indstillinger til din kampagne.

I denne artikel kan du læse om, hvad du skal overveje, så du nemmere kan oprette annoncer, der når ud til de rette kunder.

Før du begynder

Bliv bevidst om, hvilke kunder du prøver at nå ud til, og sørg for at sætte dig grundigt ind i kampagneindstillingerne, så du kan opbygge en kampagne, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Overvej følgende angående dine kunders præferencer og adfærd
  • De ord og sætninger kunderne bruger, når de søger på nettet: Hvis du f.eks. har en møbelforretning, skal du overveje, hvilke søgeord dine potentielle kunder ville bruge til at søge efter møbler. Vil de bruge generelle søgeudtryk som "møbler" eller "møbelforretning"? Det er mere sandsynligt, at kunderne bruger mere specifikke udtryk med relation til det, de søger efter, såsom "købe hjørnesofa" eller "spisestuestole". Disse ord og sætninger kan hjælpe dig med at finde frem til søgeord, der skal bruges til at udløse visningen af dine annoncer i søgeresultaterne.
  • Understanding your customers: Customer Locations

Geografisk sted: Tænk over, hvor dine potentielle kunder befinder sig. Hvis du kun tilbyder levering af møbler til kunder i din egen by, bør du begrænse din kampagnes målretning efter sted til din by, så din annonce kun vises til potentielle kunder i din by. Dette medvirker til at sikre, at du kun betaler for klik på dine annoncer fra personer, der bor i det område, hvor du leverer varer, og dermed er potentielle købere af dine møbler.
  • Understanding your customers: How customers can connect

Hvordan kontakter de dig: Overvej, hvordan dine kunder skal komme i kontakt med dig. Hvis du vil have dem til at besøge din butik personligt, kan du fremhæve stedoplysninger i dine annoncer. Eller det kan være, at du i stedet have dem til at ringe til dig eller udfylde en kontaktformular online. Du kan tilføje disse og andre muligheder i din annonce med annonceudvidelser.

Lidt om at angive et kampagnebudget

Når du ved, hvem dine kunder er, skal du overveje, hvor mange penge du vil bruge på at nå ud til dem med dine annoncer, og hvilke resultater du forventer, for at din kampagne kan betragtes som en succes.

Med Google Ads kan du vælge et dagligt budget for hver kampagne ud fra dine annonceringsmål og det generelle beløb, du vil bruge hver dag. Få tips til fastsættelse af et kampagnebudget.

Er du usikker på, hvad du opkræves penge for? Find ud af, hvordan Google Ads beregner omkostninger.