Opret en kampagne

En kampagne er et sæt relaterede annoncegrupper, der ofte bruges til at organisere de kategorier af produkter eller tjenester, som du tilbyder. Hver kampagne er centreret om et mål, som skal stemme overens med det, du primært ønsker at opnå med din kampagne, f.eks. salg eller websitetrafik. Du kan først oprette annoncer på din konto, når du har oprettet mindst én kampagne.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter en kampagne for din virksomhed.

Før du begynder

Sæt dig ind i de forskellige kampagnetyper og kampagneindstillinger for at finde ud af, hvordan du konfigurerer din kampagne, så den understøtter dine forretningsmæssige mål.

I den nye Google Ads-oplevelse skal du starte med at vælge mål, når du opretter en kampagne. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.

Kampagnemålene skal vælges først

I den nye Google Ads-oplevelse oprettes kampagner ud fra et mål, og funktioner og indstillinger er baseret på de handlinger, du gerne vil have, at dine kunder skal foretage. Alle kampagneindstillinger og mål er tilgængelige for dig, uanset hvilke mål du vælger, og du kan til enhver tid ændre dine mål.

Kampagnetyper og netværk

Kampagnetypen er afgørende for, hvor kunderne får vist dine annoncer, og hvilke indstillinger og muligheder der er tilgængelige for dig. I den nye Google Ads-oplevelse er der sket nogle ændringer mht. kampagnetyper. Hvis du f.eks. vil oprette en kampagne på Søgenetværket, der er målrettet mod Displaynetværket (svarende til kampagnetypen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" i den forrige AdWords-oplevelse), kan du vælge "Søgekampagne" som kampagnetype og derefter tilføje Displaynetværket under netværksindstillingerne. Få flere oplysninger om kampagnetyper.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvis oplysningerne i denne artikel ikke svarer til det, du kan se på din konto, har du muligvis andre mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne
  4. Vælg et eller flere mål for din kampagne. Hvis ingen af målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
    1. Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.
  5. Vælg en kampagnetype.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Vælg dine kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om de enkelte indstillinger.
  8. Klik på Gem og fortsæt.