Opret en kampagne

En kampagne er et sæt relaterede annoncegrupper, der ofte bruges til at organisere de kategorier af produkter eller tjenester, som du tilbyder. Hver kampagne er centreret om et mål, som skal stemme overens med det, du primært ønsker at opnå med din kampagne, f.eks. salg eller websitetrafik. Du kan først oprette annoncer på din konto, når du har oprettet mindst én kampagne.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter en kampagne for din virksomhed.

Før du begynder

Sæt dig ind i de forskellige kampagnetyper og kampagneindstillinger for at finde ud af, hvordan du konfigurerer din kampagne, så den understøtter dine forretningsmæssige mål bedst muligt.

Kampagnemål skal vælges først

Google Ads-kampagner oprettes ud fra et mål og indeholder funktioner og indstillinger, der er baseret på de handlinger, du gerne vil have, at dine kunder skal udføre. Alle kampagneindstillinger og funktioner er tilgængelige for dig, uanset hvilke mål du vælger, og du kan altid ændre dine mål.

Kampagnetyper og netværk

Kampagnetypen bestemmer, hvor kunderne ser dine annoncer, og hvilke indstillinger og muligheder du har adgang til. Hvis du f.eks. vil oprette en kampagne på Søgenetværket, der er målrettet mod Google Displaynetværket (hvilket svarer til den tidligere kampagnetype "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket"), kan du vælge "Søg" som kampagnetype og derefter tilføje Displaynetværket i dine netværksindstillinger. Få flere oplysninger om kampagnetyper.

Vejledning

Hvis oplysningerne i denne artikel ikke svarer til det, du kan se på din konto, har du muligvis andre mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne
  4. Vælg et eller flere mål for din kampagne. Hvis ingen af målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
    1. Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.
  5. Vælg en kampagnetype.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Vælg dine kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om de enkelte indstillinger.
  8. Klik på Gem og fortsæt.

Tip!

Hvis du allerede har konfigureret en lignende kampagne og gerne vil bruge de samme indstillinger, kan du spare tid ved at overføre indstillingerne fra din allerede oprettede kampagne til din nye kampagne. Du kan se valgmuligheden "eller indlæs indstillinger fra" med tilhørende rullemenu umiddelbart under kampagnetypen.

Du kan også hurtigt kopiere og indsætte en eksisterende kampagne fra rullemenuen "Rediger" på fanen "Kampagner". Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for den kampagne, som du vil kopiere, vælge "Kopiér" på rullemenuen "Rediger" og derefter vælge "Sæt ind" på rullemenuen for at oprette den nye kampagne.