Opret en kampagne

Næste trin: Angiv bud og budget

En kampagne giver dig mulighed for at promovere dine produkter eller tjenester på Googles enorme netværk af søgeresultater, websites, videoer, mobilapps, kort, Shopping-fortegnelser og meget mere.

Du vælger en kampagnetype ud fra dine annonceringsmål, din brandstrategi og den mængde tid, du kan afsætte til administration af kampagnen.

Tip! Målretning og annoncer varierer fra kampagnetype til kampagnetype. Eksempelvis kan du med en søgekampagne placere tekstannoncer i søgeresultaterne, mens du med en videokampagne kan annoncere ved hjælp af videoannoncer på YouTube.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en ny kampagne. Artiklen indeholder links til fuldførelse af konfigurationen af den valgte kampagnetype.

Bemærk! Nye Google Ads-brugere kan muligvis konstatere, at arbejdsgangen bliver opdateret, i takt med at Google forbedrer onboardingprocessen for nye brugere. Indholdet nedenfor er relevant for Google Ads-brugere, som allerede har oprettet en Google Ads-konto og er logget ind på den. Oplysningerne på denne side bliver opdateret i løbet af 2023.

Vejledning (nuværende brugere)

Vælg dit annonceringsmål, og vælg et mål

Det første trin i forbindelse med oprettelse af en kampagne er at vælge dit annonceringsmål. Når du vælger dette mål, vil du blive vejledt til at vælge dine mål. Dette mål hjælper dig med at afgøre, hvad der er den bedste kampagnetype til at nå ud til din målgruppe.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

OPRET PÅ MIN KONTO

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg dit kampagnemål, og følg vejledningen i Google Ads.
    • Gennemgå vejledningen i, hvordan du vælger en kampagnetype, nedenfor.
    • Få flere oplysninger om konverteringsmål. Du kan klikke på Tilføj nyt mål for at inkludere flere mål eller
      klikke på knappen Slet for at fjerne mål.
  6. Klik på Fortsæt.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Vælg en kampagnetype

Den kampagnetype, du vælger, er afgørende for, hvilke steder på nettet dine annoncer bliver vist for potentielle kunder.

Konfigurationen og de optimale løsninger varierer fra kampagnetype til kampagnetype. Se guiderne i slutningen af denne vejledning for at færdiggøre konfigurationen af din kampagne.

1. Vælg en kampagnetype. Hvis du har valgt et mål, får du vist de kampagnetyper, der er mest effektive til at hjælpe dig med at nå dette mål.
  2. Vælg en undertype, hvis der er undertyper for den valgte kampagnetype.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Du kommer nu til en ny side, hvor du kan vælge dine indstillinger, konfigurere annoncegrupper og oprette dine annoncer. Følg guiderne nedenfor for at færdiggøre disse trin baseret på din kampagnetype:

Tip! Der vises muligvis meddelelser med vejledning, så du ikke får angivet indstillinger, der kan forhindre, at dine annoncer bliver kørt. Prøv så vidt muligt at løse potentielle problemer, før du offentliggør din kampagne.

Hvis der vises en fejlmeddelelse, når du opretter en ny kampagne, skal du sørge for at rette de anførte fejl, inden du fortsætter, da der ellers er risiko for, at kampagnen ikke kan offentliggøres.

Vejledning (nye brugere)

Hvis du er ny bruger og vil oprette en Google Ads-konto, skal du gå til Google Ads-startsiden og klikke på "Start nu". Når du påbegynder tilmeldingsprocessen, får du anbefalet en kampagnetype, så du kan komme i gang med at bruge Google Ads.

Denne proces kan opdeles i tre trin:

1. Tilføj virksomhedsoplysninger.
  2. Opret kampagnemål og et budget.
  3. Angiv betalingsoplysninger.

1. Tilføj virksomhedsoplysninger

Du bliver bedt om at oplyse din virksomheds navn og webadresse, så Google kan gøre kontooprettelsesprocessen så nem som muligt. De oplysninger, du angiver her, forhåndsudfyldes senere i processen.

Du har også mulighed for at tilknytte allerede oprettede konti, f.eks. din Google Virksomhedsprofil-konto eller din YouTube-kanal. Når du tilføjer disse oplysninger, giver du Google mulighed for at skræddersy løsninger til din kampagne.

2. Opret kampagnemål og et budget

Når du har tilføjet virksomhedsoplysninger, bliver du bedt om at angive målet for den aktuelle kampagne. Læs Om kampagnemål i Google Ads for at få oplysninger om mål. Google vejleder dig med hensyn til, hvilken kampagnetype der passer bedst til dine konkrete behov, ud fra det valgte mål.

Alt efter hvilken kampagnetype du vælger, skal du vælge indstillinger samt oprette og konfigurere annoncegrupper og annoncer. Følg den relevante vejledning nedenfor for at fuldføre denne fremgangsmåde iht. den valgte kampagnetype:

Følg den automatiserede fremgangsmåde for at angive betalingsoplysninger.

3. Angiv betalingsoplysninger

Som det sidste trin får du hjælp til angivelse af faktureringsoplysninger i Google Ads. Gennemgå emnerne under Konto og fakturering for at få flere oplysninger.