Endre måten du byr på

I Google Ads kan du angi bud på mange forskjellige måter, alt fra manuell CPC-budgivning til en rekke automatiske budstrategier. Hver av disse strategiene er utformet for at det skal bli enklere for deg å nå bestemte forretningsmål. I noen tilfeller kan det hende du setter deg nye mål underveis. Da må du oppdatere budstrategien, slik at den er tilpasset de nye behovene dine.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan endre budstrategien du bruker i kampanjer. Veiledningen i denne artikkelen gjelder for Shopping-kampanjer og søke- og bannerkampanjer.

Før du begynner

Hvis du ennå ikke er kjent med de tre ulike måtene å by på, kan du lese om hvordan du kan falle ned på rett budstrategi med utgangspunkt i målene dine.

Sånn endrer du budstrategien i kampanjer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Velg kampanjen du vil endre.
  4. Klikk på Innstillinger i sidemenyen for denne kampanjen.
  5. Åpne Budgivning, og klikk deretter på Endre budstrategi.
  6. Velg den nye budstrategien i rullegardinmenyen.
  7. Klikk på Lagre.