Endre måten du byr på

I Google Ads kan du angi bud på mange forskjellige måter, alt fra manuell CPC-budgivning til en rekke automatiske budstrategier. Hver av disse strategiene er utformet for at det skal bli enklere for deg å nå bestemte forretningsmål. I noen tilfeller kan det hende du setter deg nye mål underveis. Da må du oppdatere budstrategien, slik at den er tilpasset de nye behovene dine.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan endre budstrategien du bruker i kampanjer. Veiledningen i denne artikkelen gjelder for Shopping-kampanjer og søke- og bannerkampanjer.

Før du begynner

Hvis du ennå ikke er kjent med de tre ulike måtene å by på, kan du lese om hvordan du kan falle ned på rett budstrategi med utgangspunkt i målene dine.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slik kan du endre budstrategi for kampanjer

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Velg kampanjen du vil redigere.
  5. Klikk på Innstillinger i sidemenyen for denne kampanjen.
  6. Åpne Budgivning, og klikk så på Endre budstrategi.
  7. Velg den nye budstrategien i rullegardinmenyen.
  8. Klikk på Lagre.