Skift budstrategi

I Google Ads kan du angive bud på mange forskellige måder, lige fra manuel CPC-budgivning til en række forskellige automatiske budstrategier. De har alle til formål at hjælpe dig med at nå et konkret forretningsmæssigt mål. Nogle gange ændrer dine mål sig måske, så du er nødt til at opdatere din budstrategi.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du ændrer budstrategi for din kampagne. Vejledningen i denne artikel gælder for kampagner på Søgenetværket og Displaynetværket samt Shopping-kampagner.

Før du begynder

Læs Fastsættelse af en budstrategi ud fra dine mål, hvis du endnu ikke er helt fortrolig med de forskellige måder at byde på.

Sådan redigerer du din kampagnebudstrategi

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på Indstillinger i sidemenuen for kampagnen.
  5. Åbn Budgivning, og klik på Skift budstrategi.
  6. Vælg din nye budstrategi i rullemenuen.
  7. Klik på Gem.