Om dyplinkannonser

I appengasjementsannonser kan du skrive tekst som oppmuntrer til en bestemt handling i appen din, for eksempel å sjekke inn, foreta et kjøp eller bestille en flyreise. Med disse annonsene kan du lede brukerne til en bestemt del av appen din der de kan finne det de leter etter, enklere og raskere enn de kunne ha gjort på nettet.

Før du begynner

Disse annonsene er basert på dyplinker (linker til bestemte deler av appen din) som leder appbrukerne til riktig sted. Hvis du vil vite mer om hvordan du konfigurerer dyplinker, se følgende artikler som inneholder mer tekniske instruksjoner nedenfor:

Slik fungerer appengasjementsannonser

Disse annonsene har et appikon og et «installert»-merke som viser brukerne at de allerede har installert denne appen. Du legger inn en kort beskrivelse, og du tilpasser også teksten på en knapp som fører brukerne videre til appen din. Knappen leder til dyplinken din.

I stedet for en destinasjonsadresse må du angi en dyplink som du eller apputvikleren konfigurerer. Du får også en bekreftelse på app-URI-en, som definerer stedet i appen din som kundene kommer til når de klikker på annonsen din. Finn ut mer om dyplinker og nettadresseformater

Tips

Når du oppretter en appengasjementsannonse og angir en dyplink, kan du klikke på Test app-URI for å teste dyplinken på en mobilenhet ved å skanne en QR-kode. Test en link på utviklernettstedet

Målretting av annonser

Noen ganger fungerer ikke målrettingsdata perfekt. Det kan for eksempel hende at en bruker avinstallerer appen din uten at du mottar noe varsel. For brukere som ikke har appen din installert, vises annonsen som en appinstallasjonsannonse med en «Installer»-knapp som leder brukeren til appbutikken. I konverteringsrapportene dine kan du se hvor ofte folk har lastet ned appen din etter å ha sett disse annonsene.