Om annoncer med dybe links

Annoncer for appengagement giver dig mulighed for at skrive en tekst, der opfordrer til en bestemt handling i din app, f.eks. at tjekke ind, at foretage et køb eller at bestille en flyrejse. De giver dig mulighed for at lede brugerne hen til en bestemt del af din app, hvor de kan finde netop det, de søger efter, nemmere og hurtigere end på nettet.

Før du begynder

Disse annoncer er afhængige af dybe links, dvs. links til bestemte dele af din app, for at kunne lede appbrugerne til den rette side. Du kan få flere oplysninger om opsætning af dybe links ved at læse nedenstående artikler, der indeholder yderligere tekniske anvisninger:

Sådan fungerer annoncer for appengagement

Disse annoncer kan vise dit appikon og et "installeret"-badge, så brugerne kan se, at det omhandler en app, som de allerede har installeret. Du kan tilføje et par linjers beskrivende tekst, og du kan desuden tilpasse teksten på en knap, der videresender brugeren til din app. Knappen leder brugeren til dit dybe link.

I stedet for at angive en destinationswebadresse skal du angive et dybt link, som du eller din appudvikler har konfigureret. Du ser også en bekræftelse på dit APP-URI, som definerer det sted i din app, som Google Ads sender kunderne til, når den klikker på din annonce. Få flere oplysninger om dybe links og webadresseformater.

Tip!

Når du opretter dine appengagementsannoncer og indtaster dit dybe link, skal du klikke på Test app-URI for at teste dit dybe link på en mobilenhed ved hjælp af scanning af en QR-kode. Test dit link på udviklerwebsitet

Målretning af dine annoncer

Nogle gange fungerer målretningsdata ikke helt perfekt – det kan f.eks. være, at en person har afinstalleret din app, uden at du har fået besked. Hvis en person, som ikke har din app installeret, ser din annonce, vises annoncen som en annonce for appinstallation med en "Installér"-knap, som leder brugeren til appbutikken. Du kan se, hvor ofte folk downloader din app fra disse annoncer i dine konverteringsrapporter.