Over itemrapportage voor App-campagnes

Wanneer u een app-campagne maakt, worden uw advertenties samengesteld met behulp van de items die u toevoegt wanneer u de campagne instelt (bijvoorbeeld tekstsuggesties, afbeeldingen, video's en items van uw pagina in de app-store). Zodra een campagne actief is, kunt u de prestaties van elk item bekijken in uw itemrapport. In dit artikel wordt beschreven hoe u de prestaties van uw app-campagne in de gaten kunt houden met behulp van itemrapportage.

Instructies

1. Klik in het navigatiemenu op App-campagnes.
  2. Klik in het paginamenu op Campagne en vervolgens op de naam van de campagne die u wilt bekijken.
  3. Klik op Advertentie-items
  4. Daar kunt u een overzicht bekijken van de klikken, vertoningen, kosten en conversies voor alle advertenties die het item in die rij bevatten.  Aangezien veel advertenties meer dan één item bevatten, worden sommige vertoningen in meerdere rijen meegeteld.
  5. Als u inzicht wilt in hoe verschillende netwerken of conversietypen hebben bijgedragen aan de prestaties van elk item, klikt u op het segmentatiepictogram Segment.
  6. De kolom Prestatiegroepering geeft de positie van elk item weer, op basis van het aantal conversies dat het heeft gegenereerd.
    1. 'Wachten' betekent dat het item wordt verwerkt door Google Ads, dus er is nog geen status voor de prestatiegroepering. Dit label verwijst alleen naar de status van de prestatiegroepering en heeft geen invloed op de weergave van het item.
    2. 'Leren' betekent dat de campagne meer gegevens nodig heeft voordat het item een positie kan worden toegewezen.
    3. 'Laag', 'Goed' en 'Beste' zijn relatieve posities van uw items in vergelijking met andere items in dezelfde campagne en van hetzelfde type.
      1. Opmerking: Deze inzichten zijn gebaseerd op een onbeperkte tijd, dus als u andere statistieken zoals CTR en CVR vergelijkt, moet u het tijdvak instellen op Onbeperkt.
    4. Prestatiegroeperingen kunnen in de loop van de tijd veranderen door verschillende factoren, waaronder het gedrag van gebruikers en netwerkmixeffecten.

In itemrapportage zijn momenteel geen automatisch gegenereerde items, die extra statistieken kunnen bevatten, opgenomen. U moet daarom niet verwachten dat de som van alle itemuitgaven consistent is met de totale campagne-uitgaven.