Om automatisk budgivning til Shopping-kampagner

Denne artikel omhandler Standard Shopping-kampagner. Hvis du vil have mest muligt ud af Google Ads-automatisering og vise annoncer på alle Google-tjenester, kan du i stedet prøve kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Automatiske budstrategier til Shopping hjælper dig med at optimere dine annonceringsudgifter. Ved hjælp af avanceret AI overvåger de din kampagnes effektivitet og afgiver bud på alle auktioner for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Denne artikel beskriver de forskellige automatiske budstrategier, der kan bruges i Shopping-kampagner, og hvordan du vælger den, der passer til dig.

Fordele

• Du kan fokusere på de overordnede mål og give Smart Bidding adgang til at angive det rette bud for dig. Uanset om du forsøger at skaffe flere besøgende til dit website eller øge omsætningen for din virksomhed, giver automatisk budgivning dig mulighed for at koncentrere dig om kampagnens samlede effektivitet frem for, hvordan du angiver det perfekte bud for hver enkelt produktgruppe.
  • Der tages altid højde for din kampagnes historiske effektivitet og fremtidige mål. Du angiver bare de effektivitetsmål, du vil opnå, så reagerer den automatiske budstrategi i realtid på baggrund af din kampagnes tidligere klik og konverteringsdata.

Eksempel

Du vil maksimere dit salg i kategorien Sko, og du er parat til at bruge 5 DKK for hver gang, du sælger for 25 DKK. I første omgang konfigurerer du din konverteringssporing, så den rapporterer én konvertering for hvert køb, hvor værdien er købesummen. Derefter konfigurerer du en automatisk budstrategi for din skokampagne. Du vælger den automatiske budstrategi "målafkast af annonceudgifter (ROAS (Return on Advertising Spend))" og angiver målværdien til 500 %. Nu behøver du ikke at gætte på, hvordan du byder for at optimere din effektivitet. Budstrategien byder for dig på alle auktioner, og den tager hensyn til, hvordan dine respektive produkter klarer sig, så du kan opnå dit mål.

Eksempel

Du vil maksimere antallet af klik på produktsiderne på dit website, og du har angivet et gennemsnitligt dagligt budget på 250 DKK. Du konfigurerer derfor en automatisk budstrategi til din kampagne. Du vælger den automatiske budstrategi "Maksimer antallet af klik" og angiver dit budget til 250 DKK. Nu byder budstrategien for dig, så du opnår det maksimale antal klik for dit budget.

Typer af automatiske budstrategier til Shopping-kampagner

Mål Automatisk budstrategi Hvor skal den bruges?

Få flest klik for dit budget.

Øg antallet af websitebesøg.

Øg antallet af klik på produkter med lav trafik inden for en bestemt forbrugsgrænse.

Kun tilgængelig for almindelige Shopping-kampagner.

Med Maksimér antal klik angives dine bud med henblik på at sikre dig så mange klik som muligt inden for dit målsatte forbrug.

Kræver ikke konverteringer.

Se, hvordan du konfigurerer Maksimér antal klik til Shopping-kampagner.

Kampagner, annoncegrupper

Opnå så mange konverteringer eller så høj konverteringsværdi som muligt i henhold til dit mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend). Din Mål-ROAS repræsenterer, hvor stor en omsætning du vil opnå for hver enkelt krone, som du bruger på Google Ads.

Med mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend) afgives bud, så du maksimerer din konverteringsværdi og samtidig opnår det gennemsnitlige annonceafkast, du selv har valgt.

Kræver konverteringer.

Se, hvordan du konfigurerer mål-ROAS til Shopping-kampagner.

Kampagner, annoncegrupper