Referansekart

Denne veiledningen viser hvordan du finner viktige funksjoner i Google Ads raskt. Bruk bildet som et kontokart som viser vei til funksjoner som kampanjesiden, fakturering og det delte biblioteket.

I denne illustrasjonen kan du se de ulike delene av Google Ads-brukergrensesnittet.

1. Navigasjonsmeny 2. Sidemeny 3. Undersidemeny 4. Sider

Ikoner

Ikon Navn Plassering
Google Ads | verktøy [ikon] Verktøy og innstillinger 4.
Vis 1.
Vis tabellen-ikon Vis tabellen 4.
Hjelp 1.
Rapportering 1.,4.
Et bilde av nedlastingsikonet for Google Ads og Merchant Center Last ned 4.
Filter Filter 4.
Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads Kolonner 4.
Gruppér og segmentér 4.
Prikkeikon 4.
Kampanjegrupper 3.

Grunnleggende kontoadministrasjon

Handling Plassering
Vis navigasjonsmeny Klikk på Vis-ikonet i navigasjonsmenyen 1..
Se Workspace-filter Klikk på Vis-ikonet i navigasjonsmenyen 1..
Se kampanjer For å se alle kampanjene dine, klikk på Alle kampanjer 1. og deretter på Kampanjer 2.. For å gå til en bestemt kampanje, velg den aktuelle kampanjen 1..
Se annonser Klikk på Annonser og elementer 2. og deretter på Annonser 3..
Se søkeord Klikk på Søkeord 2..
Se søketermer Klikk på Søkeord 2. og deretter på Søketermer 3..
Se elementer Klikk på Annonser og elementer 2. og deretter på Elementer 3..
Se målgrupper Klikk på Målgrupper 2..
Se konverteringer Klikk på Google Ads | verktøy [ikon] og deretter på Konverteringer i Måling-delen.
Se Google Analytics Klikk på Google Ads | verktøy [ikon] og deretter på Google Analytics i Måling-delen.
Se det delte biblioteket Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger 1. og deretter på Delt bibliotek-delen.
Se bedriftsdata Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger 1. og deretter på Konfigurasjon.
Se søkeordplanleggeren Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger 1. og deretter på Planlegging-delen.
Se endringsloggen Klikk på Endringslogg 2..
Gå til faktureringssiden Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger 1. og deretter på Fakturering-delen.
Få hjelp Klikk på navigasjonsmenyen 1..
Bruk hurtigtaster Trykk på ?-tasten på tastaturet for å se en liste over hurtigtaster.

Rapportering

Handling Plassering
Se rapporter Klikk på rapporteringsikonet .
Se dimensjoner Klikk på rapporteringsikonet og så på Forhåndsdefinerte rapporter.
Se rapporter og oversikter Klikk på rapporteringsikonet og så på Rapporter eller Oversikter.
Se auksjonsstatistikk Klikk på Søkeord, Kampanjer eller Annonsegrupper 2., og klikk deretter på Auksjonsstatistikk 3..
Vis automatiske plasseringer Klikk på Innhold 2. og deretter på Her ble det vist annonser.

Avanserte funksjoner

Handling Plassering
Utfør massehandlinger Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Google Ads | verktøy [ikon].

Bruk flere lister over negative søkeord samtidig i kampanjer

Klikk på Kampanjer 2., velg de aktuelle kampanjene, og klikk på Rediger 4. etterfulgt av Endre målrettingen.
Se budjusteringer Klikk på Målgrupper, Steder, Annonseplan, Enheter eller Avanserte budjust. 2..
Se Målgruppestyring Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Google Ads | verktøy [ikon].
Se målgruppestatistikk og -kilder Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Google Ads | verktøy [ikon], og klikk deretter på Målgruppestyring i menyen til venstre.
Se utkast og eksperimenter Klikk på Utkast og eksperimenter 2..
Se annonsevarianter Klikk på Utkast og eksperimenter 2. og deretter på Annonsevarianter 3..
Se automatisk tagging Klikk på Alle kampanjer 1. og deretter på Innstillinger 2. og Kontoinnstillinger 3..

Se innholdsekskluderinger (på kontonivå)

Klikk på Alle kampanjer 1. og deretter på Innstillinger 2. og Kontoinnstillinger 3..
Se alternativer for nettadresser / sporingsmaler (på kontonivå) Klikk på Alle kampanjer 1. og deretter på Innstillinger 2. og Kontoinnstillinger 3..
Importer Analytics-mål Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger 4. etterfulgt av Konverteringer, og Importér.
Se konverteringssider Klikk på ikonet for verktøy og innstillinger Google Ads | verktøy [ikon] og deretter på Konverteringer, velg en eksisterende konvertering, og deretter på Nettsider 3..