Bruk Oversikt-siden

Når du logger på Google Ads, starter du på Oversikt-siden. Der kan du se relevant statistikk for annonseresultatene dine, slik at du kan få mest mulig ut av annonseringen.

I denne artikkelen kan du lese mer om Oversikt-siden.

Slik fungerer den

Oversikt-siden inneholder en rekke kort med resultatinformasjon og annen nyttig statistikk som Google har valgt ut for deg. De ulike kortene inneholder nyttig informasjon om kontoresultatene dine. Vi fortsetter å legge til flere typer kort, så kom tilbake til Oversikt-siden for å se enda mer informasjon.

Veiledning

Kortene som vises på Oversikt-siden, velges av Google på bakgrunn av kampanjeinnstillingene og kontoresultatene dine. Du kan ikke endre hvilke korttyper som vises, men du kan finstemme dataene som vises på kortene. Du kan finne ut mer om de ulike kortene på Oversikt-siden ved å lese Om Oversikt-siden.

Slik endrer du datoperioder

Klikk på datoperioden øverst til høyre på siden. Datoperioden oppdateres for alle kortene samtidig. Du kan også sammenligne to datoperioder.

Slik endrer du hvilke beregningstyper som vises

Klikk på pilen ved siden av beregningen du ønsker å endre, og velg ønsket beregning.

På «Dag og klokkeslett»-kortet, for eksempel, kan du som standard se klikkdataene dine. Hvis imidlertid visningene er viktigere for deg, kan du klikke på nedoverpilen ved siden av «Klikk» og endre valget til «Visninger».

Når du endrer beregningen på ett kort, endres ikke beregningene på andre kort.

Slik endrer du hvilke data som vises

Kortene på siden og de tilhørende dataene endres avhengig av hvilket kontonivå du ser på. Når du logger på kontoen din, ser du dataene på kontonivå på Oversikt-siden. Hvis du klikker på en kampanje eller annonsegruppe, får du se data om de aktuelle elementene i stedet.

Du kan gå til Oversikt-siden for en bestemt kampanje eller annonsegruppe på to måter:

1. Klikk på navnet på kampanjen du vil se data for, på «Kampanjer»-kortet på Oversikt-siden på kontonivå. Eller du kan klikke på navnet på annonsegruppen du vil se data for, på «Annonsegrupper»-kortet på Oversikt-siden på kampanjenivå.
  2. Klikk på navnet på en bestemt kampanje i navigasjonspanelet til venstre på siden, og klikk så på Oversikt i sidemenyen for å se den tilhørende Oversikt-siden.

Linker til beslektet innhold