Mainoksen sijainti

Mainoksen sijainti ilmaisee, kuinka monennella paikalla mainoksesi näytetään sivulla suhteessa muihin mainoksiin. Esimerkiksi mainoksen sijainti 1 tarkoittaa sitä, että mainoksesi näytetään sivulla ensimmäisenä verrattuna muihin samantyyppisiin mainoksiin. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että mainoksesi näytetään hakutulosten yläpuolella. Jos hakutulosten yläpuolella ei ole mainoksia, mainoksesi on ensimmäinen mainos, joka näytetään hakutulosten alapuolella.

• Mainoksen sijainti määräytyy mainoksen sijoitukseksi kutsutun laskukaavan mukaan. Mainoksen sijoituksen laskentaan vaikuttavat hintatarjouksesi, mainostesi ja laskeutumissivusi laatu, mainoksen sijoituksen kynnysarvot, käyttäjän hakukonteksti sekä laajennusten ja muiden mainosmuotojen odotettu vaikutus. Vaikka kilpailija tekisi korkeamman hintatarjouksen, voit silti voittaa paremman sijainnin halvemmalla, jos käytät erittäin osuvia avainsanoja ja mainoksia.
  • Mainoksen sijoitus lasketaan uudelleen aina, kun mainos voitaisiin näyttää. Tämän vuoksi mainoksen sijainti voi vaihdella joka kerta riippuen käyttäjän hakukontekstista sekä siitä, millaista muiden mainostajien välinen kilpailu on kyseisen haun tekohetkellä.
  • Mainoksia voidaan näyttää hakutulossivun ylä- tai alaosassa.

Lisätietoja mainoksen sijoituksesta ja sijainnista