Konversioiden tuominen Salesforcesta

Linkitetyt tilit ‑sivu on siirretty Järjestelmänvalvoja‑osiosta Admin Icon Työkalut‑osion Tools Icon Data Manager ‑kohtaan. Google Ads Data Manager on datan tuonti- ja hallintatyökalu, jonka avulla voit tuoda asiakasdataa Googlen ulkopuolelta ja ottaa sen käyttöön Google Adsissa. Työkalussa on helppokäyttöinen osoita ja klikkaa ‑toiminto. Lue lisää Data Managerista.

Jos seuraat liidejä ja mahdollisuuksia Salesforcen Sales Cloudilla, voit tuoda offline‑konversiot Sales Cloudista Google Adsiin. Näin voit aiempaa paremmin mitata sitä, miten Google Ads ‑verkkoinvestointisi tuottavat offline-arvoa.

Tässä artikkelissa kerromme, miten voit alkaa tuoda tileillesi konversioita Salesforcesta.

Huom. Nämä tiedot koskevat tavallista Salesforce-integrointia. Jos tuontilähdelistassa näkyy "Salesforce", kun luot uutta konversiotapahtumaa tuonnista, käytössäsi on vanha Salesforce-integrointi. Voit päivittää Salesforce-integroinnin myöhemmin.

Ennen kuin aloitat

Tarkista Salesforce-tilisi lupia koskevat vähimmäisvaatimukset ennen Salesforce-integroinnin käyttöönottoa.

1. Jotta voit linkittää Google Ads- ja Salesforce-tilisi, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Google Adsissa ja pääsy Salesforce-tilin kirjautumistietoihin. Käytä erikseen luotuja Salesforce-kirjautumistietoja henkilökohtaisten kirjautumistietojesi sijaan.
  2. Kyselyjen tekeminen Salesforcesta edellyttää, että Salesforce-käyttäjä täyttää lupia koskevat vähimmäisvaatimukset.
  3. Varmista, että Salesforcen OAuth-kättelyssä pyydetään pienintä mahdollista datamäärää.
  4. Voit valita tuotavan datan Salesforce-integroinnissa kenttien mäppäyksen ja konversioiden määrityksen avulla.
  5. Jos poistat linkityksen, sinun on poistettava OAuth-tunnukset.
  6. Salesforce-tilillä on oltava vähintään "vain luku" ‑oikeudet niihin tapahtumiin, jotka haluat tuoda Google Adsiin konversioina. Katso tarvittavat luvat alla olevasta taulukosta.
    • Jos esimerkiksi haluat tuoda konversiot, kun Salesforcen LeadStatus-objektin arvoksi tulee "Qualified" (Myyntivalmis), tarvitset ensimmäisessä sarakkeessa olevat luvat.
      Salesforce-objekti Liideihin perustuvat konversiot Mahdollisuuksiin perustuvat konversiot
      Lead No issues detected and positive check mark icon
      LeadStatus No issues detected and positive check mark icon
      LeadHistory No issues detected and positive check mark icon
      Opportunity   No issues detected and positive check mark icon
      OpportunityStage   No issues detected and positive check mark icon
      OpportunityFieldHistory   No issues detected and positive check mark icon
      OpportunityContactRole   No issues detected and positive check mark icon
      Organization No issues detected and positive check mark icon No issues detected and positive check mark icon

Contact

No issues detected and positive check mark icon
  1. Seuraavien on oltava käytössä Salesforcessa:

Yllä olevien kenttien käyttöönoton lisäksi sinun on seurattava niiden kenttien vanhoja ja uusia arvoja, joita olet käyttänyt tapahtumaehtojen määrittelyyn. Tämä tarkoittaa, että Google Adsissa valitsemasi tapahtumaehdon tulisi perustua liiketoimintatavoitteisiin ja hintatarjousten parhaisiin käytäntöihin ja olla sama kuin Salesforcessa, jotta kyseinen tapahtuma voidaan tuoda offline-konversiona (esim. kun LeadStatus-objektin arvoksi tulee "sales qualified lead" (myynnin hyväksymä liidi)). Tapahtumaehdoista riippuen sinun on otettava ehtoa vastaavan kentän historiatietojen seuranta käyttöön.

Huom. Jos kyseessä on mainostoimiston omistama Google Ads ‐tili, mainostajalla on oltava pääsy Salesforce-tilin kirjautumistietoihin tai väliaikainen pääsy Google Ads ‑tilille kertaluontoista todennusta varten.

Lue lisää Salesforce-integroinnin käyttöönotosta.

Käytätkö offline-konversioiden tuontiin vanhaa Salesforce-integrointia?

Tarkista Salesforce-tilisi lupia koskevat vähimmäisvaatimukset ennen vanhan Salesforce-integroinnin käyttöönottoa.

Jotta voit käyttää Google Adsin Salesforce‑konversioiden tuontia, tarvitset pääsyn alla oleviin kenttiin (järjestetty objektin mukaan). Käyttäjätilillä, jolla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voi jo olla pääsy näihin kenttiin.

Huom. Alla mainitut organisaatiokentät löytyvät Object Manager (Objektien hallinta) ‑kohdan sijaan kohdasta Company Settings (Yrityksen asetukset) > Company Information (Yrityksen tiedot).
  • Organization: ID, Name, OrganizationType
  • LeadStatus: ID, MasterLabel, SortOrder
  • OpportunityStage: ID, MasterLabel, SortOrder, IsActive
  • LeadHistory: CreatedDate, OldValue, NewValue, Field
  • Lead: Status, GCLID (oma kenttä, jonka luot myöhemmissä vaiheissa)
  • OpportunityFieldHistory: CreatedDate, OldValue, NewValue, Field
  • Opportunity: Amount, Probability, StageName, GCLID (oma kenttä, jonka luot myöhemmissä vaiheissa)

Jos käytössäsi on Group Edition tai Professional Edition, kenttien käyttöoikeus myönnetään lisäämällä tarvittavat kentät Liidi- ja Mahdollisuus-sivujen asetteluihin. Voit tehdä tämän valitsemalla Asetukset, Muokkaa, Liidi (tai Mahdollisuus) ja Sivun asettelu. Vedä sitten tarvittavat kentät sivulle.

Jos et halua linkittää Google Ads- ja Salesforce-tiliäsi, voit tuoda konversiot Salesforcesta manuaalisesti.

Lue lisää vanhan Salesforce-integroinnin käyttöönotosta.

Aiheeseen liittyvä linkki