Om dynamiske infomeldinger

Dynamiske infomeldinger er automatiske utvidelser du kan bruke for å vise ekstra tekst i søkeannonsene dine, slik at det blir enklere for folk å finne ut mer om produktene og tjenestene du tilbyr. Dynamiske infomeldinger vises automatisk, de må ikke konfigureres og kan bidra til at du øker avkastningen.

Slik fungerer dynamiske infomeldinger

Når folk søker etter informasjon på Google, kan de bli vist annonser og søkeresultater for lignende eller beslektede nettsider. For at det skal bli enklere for folk å avgjøre hvorvidt de skal besøke nettstedet ditt, kan du vise relevant informasjon om produktene og tjenestene du tilbyr på nettstedet ditt, i annonsene dine, selv før brukerne klikker på den aktuelle annonsen.

ACME auto example ad

Hvis potensielt nyttig informasjon som «25 års erfaring», «Bestill på nettet» og «Sertifiserte mekanikere» blir nevnt på landingssiden til en annonsør, kan denne informasjonen automatisk bli vist sammen med annonseteksten som dynamiske infomeldinger. Dynamiske infomeldinger vises bare når det anslås at annonsen din kommer til å oppnå bedre resultater.

Du kan når som helst fjerne automatiske utvidelser, deriblant dynamiske infomeldinger. Du kan også opprette manuelle infomeldinger for å få bedre kontroll. Dynamiske infomeldinger overstyres av manuelle infomeldinger.

Fordeler

Slik kan du dra nytte av dynamiske infomeldinger:

• Du sparer tid: Ettersom infomeldingsteksten gjenspeiler innholdet på nettstedet ditt, kreves det ingen handling fra din side.
  • Du gir folk umiddelbar informasjon om produktene og tjenestene dine: Med dynamiske infomeldinger får de besøkende en forsmak på produktene, tjenestene og spesialtilbudene du tilbyr, selv før de klikker på den aktuelle annonsen.
  • Du kan potensielt øke avkastningen din: Med slik ekstrainformasjon kan du øke både annonsenes relevans og klikkfrekvens. Du kan altså øke avkastningen ved å fokusere på å få klikk fra besøkende det er større sannsynlighet for at er interessert i det du tilbyr.

Resultater og rapporter

Du har tilgang til visse resultatdata for dynamiske infomeldinger på Annonser og utvidelser-siden. Slik gjør du det:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Alle kampanjer i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen.
  4. Klikk på Mer.
  5. Velg Automatiske utvidelser.
  6. Klikk på Utvidelsestype: Alle, merk av ved siden av Infoutvidelse, og klikk på Bruk.

Du kan også se resultatberegninger for de kvalifiserte annonsene dine i de eksisterende rapportene dine om resultater for søkeannonser.

Linker til beslektet innhold