Om dynamiske infoudvidelser

Dynamiske infoudvidelser er automatiske udvidelser, som viser yderligere tekst sammen med dine søgeannoncer og giver brugerne flere oplysninger om dine produkter og tjenester. Dynamiske infoudvidelser vises automatisk, kræver ingen opsætning og kan potentielt set øge dit investeringsafkast.

Sådan fungerer de

Når brugerne søger efter oplysninger på Google, ser de annoncer og søgeresultater for en lang række ensartede og relaterede websider. For at overbevise brugerne om, at de skal besøge dit website, kan dine annoncer muligvis vise relevante oplysninger om de produkter og tjenester, der tilbydes på websitet, inden brugerne klikker på din annonce.

ACME auto example ad

Hvis en annoncørs landingsside nævner potentielt brugbare oplysninger såsom "25 års erfaring", "Book online" og "Certificerede teknikere", kan disse oplysninger vises automatisk sammen med annonceteksten som dynamiske infoudvidelser. De vises kun, når de forventes at øge annoncens effektivitet.

Du kan til enhver tid fjerne automatiske udvidelser, herunder dynamiske infoudvidelser. Du kan også oprette manuelle infoudvidelser, hvis du ønsker større kontrol. Manuelle infoudvidelser tilsidesætter dynamiske infoudvidelser.

Fordele

Dynamiske infoudvidelser kan gavne dig på flere måder:

• Du sparer tid: Da infoteksten afspejler eksisterende indhold på dit website, er der ikke behov for yderligere tiltag fra din side.
  • Du giver brugerne flere umiddelbare oplysninger om dine produkter og tjenester: Dynamiske infoudvidelser giver besøgende en forsmag på dine produkter, tjenester og særtilbud, inden de klikker på din annonce.
  • Du optimerer dit potentielle investeringsafkast: De ekstra oplysninger kan øge din annonces relevans og klikrate. Når du fokuserer på at tiltrække klik fra besøgende, der har større sandsynlighed for at interessere sig for det, du tilbyder, optimerer du alt andet lige dit investeringsafkast.

Effektivitet og rapporter

u kan få adgang til nogle effektivitetsdata for dynamiske infoudvidelser på siden Annoncer og udvidelser. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen.
  4. Klik på Mere.
  5. Vælg Automatiske udvidelser
  6. Klik på Udvidelsestype: Alle, markér derefter afkrydsningsfeltet ud for Infoudvidelse, og klik på Anvend.

Dine kvalificerede annoncer viser desuden effektivitets-metrics som sædvanlig via dine eksisterende rapporter om søgeannonceeffektivitet.