Opret en appkampagne

Appkampagner giver dig mulighed for at promovere din app på tværs af Google Søgning, Google Play, YouTube og Gmail samt andre apps og mobilwebsites på Displaynetværket. I denne artikel beskrives det, hvordan du opretter en af disse kampagner på din Google Ads-konto.

Før du begynder

Læs om appkampagner og vores optimale løsninger til promovering af apps på Google for at få flere oplysninger om, hvordan disse kampagner fungerer.

Er du klar til at annoncere for din app? Klik her.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Vejledning

1. Log ind på Google Ads.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter App
  4. Vælg din apps platform.
  5. Angiv appnavn, pakkenavn eller udgiver, og vælg derefter appen på den liste, der vises.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Navngiv din kampagne i feltet "Kampagnenavn". For at gøre det nemmere at finde din kampagne senere er det en god idé at angive i navnet, at dette er en appkampagne.
  8. I sektionen "Dine tekstidéer":
    1. Skriv fire uafhængige linjer med tekst, der kan roteres i vilkårlig rækkefølge i dine annoncer.
    2. Hver idé skal være på 25 tegn eller derunder.
    3. Medtag én idé på 20 tegn eller derunder, der kan passe på mindre pladser.
    4. Se, hvordan du viser den annonce, der passer bedst til dit mål.
  9. Du kan tilføje op til 20 af hvert af de følgende aktiver:
    • Video
      • Videoer skal være hostet på YouTube.
      • Retningen kan være liggende, stående eller kvadratisk.
      • Hvis du ikke har en video, som du vil tilføje, opretter Google Ads muligvis en videoannonce for dig ved hjælp af aktiver fra din fortegnelse i appbutikken.
    • Billede
      • Upload billeder som .jpg, .gif eller .png med en maksimal størrelse på 150 kB.
      • For native-annoncer er billeder i liggende format det bedste valg.
      • For mellemliggende annoncer er billeder i stående format det bedste valg.
      • Blandt de øvrige nyttige formater kan nævnes følgende: 320 x 50 pixels, 320 x 480 pixels og 300 x 250 pixels.
      • Se, hvordan du kan uploade billedannoncer i forskellige størrelser.
    • HTML5
      • Upload HTML5 som .zip med en maksimal størrelse på 1 MB og ikke mere end 40 filer.
      • Hvis du vil validere dine HTML5-aktiver, før du uploader, skal du køre din .zip-fil gennem HTML5-valideringsværktøjet.
      • Blandt de accepterede HTML5-størrelser er i øjeblikket:
        • 300 x 250 (fast størrelse)
        • 320 x 50 (fast størrelse)
        • 480 x 320 (mellemliggende annonce i liggende format, variabel størrelse)
        • 320 x 480 (mellemliggende annonce i stående format, variabel størrelse)
      • Få flere oplysninger om HTML5 til appkampagner
  10. Opdater om nødvendigt sted- og sprogindstillingerne. Vær opmærksom på, at Google Ads ikke oversætter dine annoncer, så du bør kun målrette mod sprog, der matcher dine annoncer.
  11. Vælg at optimere din kampagne til ét af følgende under "Kampagneoptimering":
    • Antal installationer
    • Handlinger i appen – du kan kun vælge denne mulighed, hvis du i forvejen har konfigureret sporing for konkrete handlinger i appen.
    • mål-ROAS (Du kan kun vælge denne indstilling, hvis du allerede har oprettet sporing til bestemte handlinger i appen, har installeret Google Analytics til Firebase og kan byde på en Firebase-begivenhed.)
  12. Indstil dine målbud. Hvis der er tale om appinstallationer på Android, vises der muligvis et skønnet antal installationer for en række forskellige budværdier, hvis du har linket din Google Play-konto og din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om budgivning i appkampagner
  13. Klik på Gem og fortsæt. Google Ads kan automatisk tælle installationer som konverteringer for Android-apps i Google Play Butik. For at spore alle andre installationer skal du opsætte sporing af mobilappkonverteringer.
Bemærk! Alt efter hvor din annonce vises, kan aktiverne for dine appkampagner ændres med henblik på effektivitet og brugeroplevelse. Tekst kan for eksempel blive afkortet, og billeder eller videoer kan blive beskåret for at passe til brugerens skærm.

Tip!