Opret en appkampagne

Appkampagner giver dig mulighed for at promovere din app på tværs af Google Søgning, Google Play, YouTube og Gmail samt andre apps og mobilwebsites på Displaynetværket. I denne artikel beskrives det, hvordan du opretter en af disse kampagner på din Google Ads-konto.

Før du begynder

Læs om appkampagner og vores optimale løsninger til promovering af apps på Google for at få flere oplysninger om, hvordan disse kampagner fungerer.

Er du klar til at annoncere for din app? Klik her.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Vejledning

Vigtigt! Kampagner baseret på appinstallationer kan oprettes i den forrige AdWords-oplevelse, mens Appkampagner for handlinger i appen kun kan oprettes i den nye AdWords-oplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan du skifter mellem den nye og den tidligere AdWords-oplevelse.

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på rullemenuen +Kampagne på fanen "Kampagner", og vælg Appkampagne.
  3. Giv din kampagne et navn. For at gøre det nemmere at finde din kampagne senere er det en god idé at angive i navnet, at dette er en appkampagne.
  4. Åbn rullemenuen, og vælg den app, du vil promovere. Klik på Tilføj en ny app..., hvis du vil angive en ny.
  5. Skriv op til fire uafhængige tekstlinjer i afsnittet "Annoncer". Disse linjer kan roteres i vilkårlig rækkefølge i dine annoncer. Afhængigt af annonceformatet vises teksten muligvis ikke. Få flere oplysninger om, hvordan disse annoncer fungerer
  6. Upload billedaktiver til dine annoncer.
    • Du kan tilføje op til 20 billedfiler af typen .jpg, .gif eller .png med en maksimal størrelse på 150 kB.
    • Billeder i liggende format er normalt det bedste valg til native-annoncer, og billeder i stående format er normalt det bedste valg til mellemliggende annoncer.
    • Blandt de øvrige nyttige formater kan nævnes følgende: 320 x 50 pixels, 320 x 480 pixels og 300 x 250 pixels.
  7. Du kan også tilføje op til 20 YouTube-videoer (heriblandt videoer i formatet "portræt"), der skal bruges til videoannoncer.
    • AdWords kan desuden oprette en videoannonce for dig ved brug af aktiver fra din apps butiksfortegnelse.
  8. Opdater om nødvendigt sted- og sprogindstillingerne. Vær opmærksom på, at AdWords ikke oversætter dine annoncer, så du bør kun målrette mod sprog, der matcher dine annoncer.
  9. Vælg, hvad din kampagne skal optimeres til, under "Kampagneoptimering":
    • Installationer. Få nye brugere af din app.
    • Handlinger i appen. Få nye brugere, som med stor sandsynlighed fuldfører de handlinger i appen, som du vælger.
  10. Indstil dine målbud. Hvis der er tale om appinstallationer på Android, vises der muligvis et skønnet antal installationer for en række forskellige budværdier, hvis du har linket din Play-konto og din AdWords-konto. Få flere oplysninger om budgivning i appkampagner.
  11. Angiv dit budget.
  12. Klik på Gem og fortsæt.
  13. AdWords kan automatisk tælle installationer som konverteringer for Android-apps i Google Play Butik. Hvis du vil spore alle andre installationer og vigtige hændelser, skal du konfigurere sporing af mobilappkonverteringer.

Prøv det nu

Bemærk! Alt efter hvor din annonce vises, kan aktiverne for dine appkampagner ændres med henblik på effektivitet og brugeroplevelse. Tekst kan for eksempel blive afkortet, og billeder eller videoer kan blive beskåret for at passe til brugerens skærm.

Tip!