Opret en appkampagne med fokus på engagement

Via Appkampagner med fokus på engagement kan du få kunder, som har installeret din app, til at udvise engagement igen og opfordre dem til at foretage specifikke handlinger i appen. Dine annoncer kan blive vist på Google Søgning, i Google Play, på YouTube og i andre apps på Displaynetværket. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en appkampagne med fokus på engagement. Du kan enten vælge et marketingmål, der skal anvende kampagneindstillinger på baggrund af indsigt fra tidligere effektivitet, eller du kan oprette en kampagne uden at vælge et marketingmål. Hvis du vælger et marketingmål, kan de anvendte indstillinger til enhver tid tilsidesættes.

Før du begynder

Du kan kun oprette en appkampagne med fokus på engagement, hvis du har opnået mindst 50.000 installationer af din app. Du skal også have uploadet tekst, billedaktiver og videoer (valgfrit). Få flere oplysninger om kravene vedrørende aktiver til appkampagner med fokus på engagement.

Dette gælder for dine kampagner:

ja, bekræftet At de har et universelt link (iOS), et applink (Android) eller et tilpasset skema (begge). Få flere oplysninger om dybe links.

ja, bekræftet At der bruges en målgruppeliste med appbrugere. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer, redigerer eller fjerner målgrupper for appkampagner med fokus på engagement.

ja, bekræftet At der er konfigureret sporing af mobilappkonverteringer, og at konverteringer spores via Firebase eller en understøttet tredjepart, også kaldet en apptilskrivningspartner.

ja, bekræftet At konverteringer fra Firebase eller en apptilskrivningspartner er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringer fra Firebase eller apptilskrivningspartnere til appkampagner med fokus på engagement.

ja, bekræftet At du har en privatlivspolitik med tilstrækkelige oplysninger om din brug af kampagner til fornyet engagement og overholder Googles samtykkepolitik for brugere i EU.

ja, bekræftet At der er mindst 50.000 installationer.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Klik på dette interaktive værktøj for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter din ACe-kampagne.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Promovering af apps som kampagnemål.
  5. Vælg Appengagement under "Kampagneundertype".
  6. Vælg din apps platform.
  7. Angiv appnavn, pakkenavn eller udgiver i søgefeltet, og vælg derefter din app på den liste, der vises.
  8. Under "Vælg et marketingmål for din kampagne for appengagement" skal du vælge, om du vil have dine kampagneindstillinger udfyldt på forhånd med forslag baseret på dit marketingmål. De foreslåede kampagneindstillinger kan til enhver tid tilsidesættes.
    1. Vælg et af nedenstående mål for at få din kampagne konfigureret automatisk med forslag til indstillinger såsom målgrupper, aktiver, budgivning og dybe links
      • Få inaktive brugere til at udvise engagement: Nå ud til dem, der har installeret din app, men ikke har åbnet den inden for de seneste 7 dage.
      • Få inaktive købere til at udvise fornyet engagement: Nå ud til personer, der tidligere har foretaget et køb inden for de seneste 540 dage, men som ikke har åbnet din app inden for de seneste 7 dage, og få dem til at blive tilbagevendende kunder.
      • Skab fornyet engagement hos ikke-betalende brugere: Nå ud til personer, der ikke har foretaget et køb inden for de seneste 540 dage, og få dem til at blive kunder.
      • Få ikke-underrettede brugere til at udvise fornyet engagement (konfiguration af Firebase SDK og FCM anbefales): Nå ud til brugere, der ikke har modtaget push-notifikationer inden for de seneste 7 dage, for at få dem til at skride til handling.
      • Skab fornyet engagement hos alle brugere: Nå ud til alle brugere, der har brugt appen inden for de seneste 540 dage.
        • Bemærk! Baseret på det valgte mål oprettes der regelbaserede målgruppelister til dig i Google Ads ved hjælp af hændelser fra Firebase-SDK, når de er tilgængelige, eller fra din tredjeparts-SDK. Hvis vi ikke kan registrere de hændelser, der er nødvendige for at oprette en målgruppe ud fra marketingmålet, får du vist en besked i brugerfladen med et forslag til en målgruppe, der kan oprettes
    2. Vælg "Opret en kampagne med et andet marketingmål uden at bruge automatiske valg" for at vælge dine egne kampagneindstillinger.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Tilføj et navn til din kampagne i feltet "Kampagnenavn".
    • Giv kampagnen et navn, der viser, at der er tale om en appkampagne, for at gøre det nemmere at finde kampagnen igen senere. Det anbefales også at medtage operativsystemet (Android eller iOS) i kampagnenavnet.
  11. Vælg de lokationer, der skal målrettes mod, under "Lokationer", og vælg "Lokationsmuligheder" for at angive, hvordan du vil målrette mod og ekskludere brugere.
  12. Opdater om nødvendigt sprogindstillingerne under "Sprog". Husk! Dine annoncer bliver ikke oversat i Google Ads, så du bør kun målrette mod sprog, der matcher dine annoncer.
  13. Angiv dit gennemsnitlige daglige budget under "Budget".
  14. Vælg de handlinger i appen, kampagnen skal optimeres til, og angiv derefter en målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action).
  15. (Valgfrit) Vælg start- og slutdato for din kampagne.
  16. Klik på Gem og fortsæt.
  17. Angiv dit annoncegruppenavn.
  18. Tilføj mindst 2 idéer til overskrifter og én idé til beskrivelse (det anbefales at tilføje op til 5 af hver) under "Annonceaktiver". Du kan også få vist rapporter om aktivers effektivitet som hjælp til at optimere brugen af aktiver.
  19. Du kan tilføje aktiver til tekst, billede og video i din appkampagne.
  20. Vælg målgruppesegmenter under "Annoncemålretning" for at definere, hvem dine annoncer skal vises for.
  21. Vælg de målgrupper, du vil målrette mod.
  22. Klik på Gem og fortsæt.
Bemærk! Alt efter hvor din annonce vises, kan aktiverne for dine appkampagner ændres med henblik på effektivitet og brugeroplevelse. Eksempelvis kan tekst blive afkortet, og billeder og videoer kan blive beskåret, så de passer til brugerens skærmstørrelse.
Tips!