Sovelluksen uudelleenmarkkinoinnin käyttöönotto

Jos haluat näyttää mainoksia mobiilisovellustasi käyttäneille ihmisille, sinun on otettava käyttöön sovelluksen uudelleenmarkkinointi. Tämä artikkeli sisältää ohjeet uudelleenmarkkinoinnin käyttöönottoon sekä linkkejä kehittäjille tarkoitettuihin ohjeisiin.

Ennen kuin aloitat

Jos et tunne mobiilisovelluksesi koodiin liittyviä asioita, pyydä apua sovelluskehittäjältä tai joltakin muulta tekniikkaan perehtyneeltä henkilöltä.

Google Ads ei salli tagien käyttöönottoa sivuilla, joilla on käytäntöjen rajoittamia tarjouksia. Lue lisää personoidun mainonnan käytännöstä.

Ohjeet

1. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta .
  2. Valitse Jaettu kirjasto ‑osiosta Yleisön hallinnointi.
  3. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Yleisölähteet.
  4. Klikkaa Sovellusanalytiikka-kortista Tiedot, klikkaa kolmen pisteen kuvaketta  ja valitse sitten Muokkaa lähdettä.
  5. Päätä, mitä dataa kerätään:
    1. Jos valitset "Kerää perusdataa tästä datalähteestä", tagi kerää yleistä dataa sivustovierailuista.
    2. Jos valitset "Kerää tiettyjä attribuutteja tai parametreja mainosten yksilölliseen kohdentamiseen", mainoksesi räätälöidään käyttäjien toiminnan perusteella.
      1. Tätä vaihtoehtoa kutsutaan myös dynaamiseksi uudelleenmarkkinoinniksi. Sen avulla voit näyttää uudelleenmarkkinointiluetteloissasi oleville henkilöille mainoksia, jotka perustuvat siihen, mitä he ovat tehneet sovelluksessasi.
  6. Valitse yleiset parametrit, joita haluat seurata.
  7. Jos valitsit "Kerää perusdataa tästä datalähteestä", siirry kohtaan 9.
  8. Jos valitsit "Kerää tiettyjä attribuutteja tai parametreja mainosten yksilölliseen kohdentamiseen", tee näin:
    1. Valitse liiketoiminnan tyyppi.
      1. Liiketoiminnan tyypin avulla verkkosivustoltasi kerätään tietoa toiminnasta, joka on kyseiselle liiketoiminnan tyypille ominaista. Jos luettelossa ei ole sopivaa liiketoiminnan tyyppiä, valitse Muu (muokattu vaihtoehto).
    2. Valitse liiketoiminnan tyypin parametrit, joita haluat seurata.
  9. Klikkaa Luo ja jatka.
  10. Ota yleinen sivustotagi ja valinnaisesti tapahtumakoodinpätkä käyttöön luodun koodin ja ohjeiden avulla.

Kun olet ottanut sovelluksen uudelleenmarkkinoinnin käyttöön, voit luoda uudelleenmarkkinointiluetteloita, jotka perustuvat käyttäjien toimintaan sovelluksessasi. Uudelleenmarkkinointiluetteloille määritetään säännöt, joiden perusteella mainoksiasi näytetään käyttäjille. Voit määrittää luetteloille myös jäsenyyden keston.