Uudelleenmarkkinoinnin käyttöönotto sovelluksessa

Jos haluat näyttää mainoksia mobiilisovellustasi käyttäneille ihmisille, sinun on otettava uudelleenmarkkinointi käyttöön sovelluksessasi. Tämä artikkeli sisältää ohjeet uudelleenmarkkinoinnin käyttöönottoon sekä linkkejä kehittäjille tarkoitettuihin ohjeisiin.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos mobiilisovelluksen koodit eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, pyydä apua sovelluksen kehittäjältä tai joltakin muulta tekniikan asiantuntijalta.

Google Ads ei salli tagien käyttöönottoa sivuilla, joilla on käytäntöjen rajoittamia tarjouksia. Lue lisää personoidun mainonnan käytännöstä.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu AdWordsiin.
  2. Valitse Jaettu kirjasto.
  3. Klikkaa Yleisöt-kohdasta Näytä.
  4. Jos et ole aiemmin määrittänyt uudelleenmarkkinointia, näet useita uudelleenmarkkinointivaihtoehtoja. Valitse Mobiilisovelluksen käyttäjät -kohdasta Luo luettelo. Jos olet jo määrittänyt uudelleenmarkkinoinnin, etsi uudelleenmarkkinointitagin ruutu oikeasta yläkulmasta.
  5. Valitse Tagin tiedot.
  6. Valitse Asetukset.
  7. Valitse Näytä mobiilisovellusten AdWords-seurantatunnus.
  8. Valitse ja kopioi seurantatunnus.
  9. Voit seurata konversiotapahtumia käyttämällä Google Analytics for Firebasea, palvelinten välistä sovellusliittymää tai sovellusten uudelleenmarkkinointiin tarkoitettua kolmannen osapuolen SDK:ta. Näiden työkalujen avulla voit segmentoida sovelluksesi yleisöt määritettyjen uudelleenmarkkinointitapahtumien perusteella.

Kun olet ottanut uudelleenmarkkinoinnin käyttöön sovelluksessasi, voit luoda uudelleenmarkkinointiluetteloita, jotka perustuvat käyttäjien interaktioihin sovelluksessasi. Uudelleenmarkkinointiluettelon avulla voit määrittää jäsenyyden keston ja luoda säännön valitaksesi, keille mainoksesi näkyvät.