Sobre els recursos de fragment de lloc

Els fragments de lloc són recursos que destaquen aspectes concrets dels vostres productes i serveis. Els fragments de lloc es mostren a sota del vostre anunci de text en forma de capçalera (per exemple, "Destinacions") i de llista de valors (per exemple, "Costa Rica, Hawaii, Sud-àfrica"). Aquest article proporciona informació general sobre els fragments de lloc.

Abans de començar

Consulteu la nostra política sobre els fragments de lloc.

Informació important:

• Els fragments de lloc es mostren amb els anuncis a la Xarxa de Cerca.
  • Els fragments estructurats que estan definits en tots els nivells dins d'una "branca" específica de la jerarquia de compte > campanya > grup d'anuncis es poden mostrar alhora. Per exemple, els fragments de lloc d'una campanya no es mostraran en cap altra.
  • Els recursos de fragment de lloc s'han de crear en un nivell que tingui sentit per a totes les parts subsegüents de la jerarquia del compte.
  • Per exemple, si un fragment de lloc s'aplica a tots els grups d'anuncis d'un compte sencer, aquest fragment s'afegirà al nivell de compte.
  • Si un fragment de lloc només s'aplica a un subconjunt de campanyes, només s'hauria d'afegir a les campanyes rellevants.
  • D'entre el grup de fragments de lloc aptes, Google en triarà els millors per maximitzar el rendiment dels anuncis.

Com es mostren

Els recursos de fragment de lloc poden incloure fins a dues capçaleres alhora quan es mostren amb l'anunci en un ordinador, mentre que els anuncis que es mostren en dispositius mòbils o tauletes només n'inclouen una. Google Ads decideix mitjançant un algoritme quina és la millor capçalera o combinació de capçaleres per mostrar. Per tant, us recomanem que afegiu tantes capçaleres rellevants per a la vostra empresa com pugueu.

Aquí teniu un exemple de l'aspecte que podria tenir un anunci amb fragments de lloc en un ordinador:

An illustrated example of structured snippets in a search ad.

Avantatges

• Ajuden els usuaris a obtenir a l'instant més informació sobre els vostres productes i serveis: els fragments de lloc donen als visitants una idea de la naturalesa i la diversitat dels vostres productes i serveis abans de fer clic a l'anunci.
  • Milloren el retorn de la inversió: la informació addicional que es mostra amb els anuncis pot augmentar la rellevància dels anuncis i les ràtios de clics d'entrada. D'aquesta manera, és possible que milloreu el retorn de la inversió, ja que atraureu clics dels visitants que puguin estar més interessats en allò que oferiu.
  • Es poden personalitzar: podeu afegir fragments de lloc al nivell de compte, de campanya o de grup d'anuncis. Especifiqueu les dates, els dies de la setmana o les hores del dia en què els fragments de lloc són aptes per mostrar-se.
Nota: si no teniu temps d'afegir fragments de lloc, Google Ads en pot generar automàticament, sempre que tingueu activats els fragments de lloc dinàmics.

Com funcionen els fragments de lloc

Nota: en el cas dels recursos de fragment de lloc actualitzats, les preferències de dispositiu, la data d'inici, la data de finalització i les programacions d'anuncis es discontinuaran per poder implementar funcions noves. Obteniu més informació sobre l'actualització dels recursos.

Podeu afegir fragments de lloc al nivell de compte, de campanya o de grup d'anuncis. Trieu on els voleu afegir, decidiu quin tipus d'informació serà més valuosa per als clients potencials i programeu quan voleu que es mostrin. Tingueu en compte els productes i serveis que oferiu, seleccioneu capçaleres d'una llista de capçaleres predefinides (com ara "Producte" o "Categoria de servei") i, a continuació, afegiu-hi detalls específics i útils com a valors.

Aquí teniu una llista de les capçaleres disponibles:

• Assegurança
  • Barris
  • Cursos
  • Destinacions
  • Estils
  • Hotels destacats
  • Marques
  • Models
  • Barris
  • Serveis
  • Programes
  • Tipus
  • Titulacions

És important assegurar-se que la capçalera i els valors coincideixin. En cas contrari, és molt probable que els fragments es rebutgin. Penseu en els valors com exemples de les capçaleres corresponents. Per exemple, "Costa Rica" és una destinació, "Wi-Fi" és un servei i "Centre" és un barri. Els valors de la capçalera Estil han de ser variacions d'una categoria bastant específica, com ara "sandàlies" o "talons alts". Els valors de la capçalera Tipus, en canvi, poden ser variacions de categories més àmplies, com ara "accessoris" o "sabates".

Afegir recursos de fragment de lloc no té cap cost, però se us cobra per clics a l'anunci com sempre.

Pràctiques recomanades

Tingueu en compte aquestes pràctiques recomanades quan creeu o optimitzeu fragments de lloc.

• Creeu primer els fragments de lloc al nivell de compte: afegir primer els fragments de lloc del nivell de compte us pot ajudar a obtenir una cobertura òptima de fragments de lloc més ràpidament, però us heu d'assegurar que siguin rellevants per a totes les campanyes i tots els grups d'anuncis.
  • Proporcioneu informació suficient: incloeu com a mínim quatre valors per capçalera.
  • Augmenteu les opcions : afegiu més d'un conjunt de capçalera i valor. Tenir diversos conjunts de fragments de lloc proporciona més opcions i augmenta la probabilitat que es mostri un recurs rellevant amb el vostre anunci.
  • Trieu el format adequat: a diferència dels recursos de text destacat (que poden destacar un aspecte únic de la vostra empresa amb poques paraules), els fragments de lloc han de proporcionar un grup complet de productes o serveis que la vostra empresa ofereix.
  • Assegureu-vos que els fragments de lloc dinàmics estiguin activats: mantenir els fragments de lloc dinàmics activats farà que el sistema tingui més oportunitats de mostrar recursos amb els vostres anuncis. S'espera que aquests fragments de lloc millorin el rendiment de l'anunci, i pot ser que es mostrin juntament amb els fragments de lloc creats manualment o en lloc d'aquests. Podeu posar en pausa o treure un recurs individual que s'hagi creat automàticament si ja no voleu que es mostri amb els anuncis.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Afegir fragments de lloc

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a Fragment de lloc.
  5. Al menú desplegable "Afegeix a", trieu el nivell al qual voleu afegir el fragment.
  6. Per crear un fragment nou:
    • Trieu un idioma i una capçalera als menús desplegables. La capçalera es mostrarà davant dels valors (fragments) que introduïu.
    • Introduïu almenys tres valors.
    • Per tal de programar el recurs a fi que es mostri durant un interval de dates i hores concret, feu clic al menú desplegable Opcions avançades i introduïu els detalls de la programació.
  7. Per afegir un fragment que ja teniu:
    • Feu clic a Utilitza'n un d'existent.
    • Marqueu les caselles que hi ha al costat dels fragments que vulgueu afegir.
  8. Feu clic a Desa.

Editar els fragments de lloc

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Trobareu una taula amb tots els vostres recursos. Seleccioneu Associació al menú desplegable "Visualització de taula".
  5. Seleccioneu Fragment de lloc a la llista que hi ha a sobre de la barra d'eines de la taula.
  6. Feu clic a la icona de llapis Edita que hi ha al costat del recurs que voleu editar i, tot seguit, trieu Edita.
  7. Feu clic a Desa.

Rendiment i informes

Podeu veure dades de rendiment de fragments de lloc concrets a Google Ads seguint aquestes instruccions:
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la capçalera de la targeta de resum Fragment de lloc corresponent al tipus de recurs.
  5. Filtreu la "Font" per localitzar "Creada automàticament".

Posar en pausa o treure recursos de fragment de lloc

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la capçalera de la targeta de resum Fragment de lloc corresponent al tipus de recurs.
    1. Per posar en pausa o treure diversos recursos d'enllaç de lloc:
      1. Seleccioneu els recursos fent clic a la casella de selecció corresponent.
      2. Feu clic a Posa en pausa o a Treu, a la barra blava que hi ha a la part superior.
    2. Per posar en pausa o treure un recurs concret:
      1. Per seleccionar un recurs concret d'una fila, feu clic al menú desplegable que hi ha al costat de l'indicador de color.
      2. Seleccioneu Posa en pausa o Treu.