Negatiivisten avainsanojen käyttäminen Shopping-kampanjassa

Vaikka Shopping-kampanjoissa ei käytetä avainsanoja mainosten kohdistamiseen, voit estää Shopping-mainostesi näkymisen tietyissä yhteyksissä negatiivisten avainsanojen avulla. Lue lisää negatiivisista avainsanoista.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten lisäät Shopping-kampanjaan negatiivisia avainsanoja sekä miten muokkaat ja poistat niitä.

Ennen kuin aloitat

Luo Shopping-kampanja, jotta voit käyttää negatiivisia avainsanoja.

Ohjeet

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Siirry avainsanasivulle klikkaamalla sivuvalikosta Hakuavainsanat ja valitse sitten "Negatiiviset hakuavainsanat".
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse avattavasta valikosta joko Kampanja tai Mainosryhmä ja sitten tietty kampanja tai mainosryhmä, johon negatiiviset avainsanat lisätään.
  6. Kirjoita tai liitä tekstikenttään yksi negatiivinen avainsana riviä kohden:

• Lisää laajan vastaavuuden negatiivisia avainsanoja lisäämällä kyseisten avainsanojen synonyymeja, yksikkö- tai monikkomuotoja ja muita muunnelmia (esimerkiksi kuppi, lasi ja lasit).
    • Lisää lausekevastaavuuden negatiivinen avainsana kirjoittamalla se lainausmerkkeihin (esimerkiksi "emaloitu muki").
    • Lisää tarkan vastaavuuden negatiivinen avainsana kirjoittamalla se hakasulkeisiin (esimerkiksi [pullonavaaja]).
  7. Valitse Tallenna.

Vinkki

Shopping-kampanjoiden hoitaminen Google Ads Editorissa

AdWords Editor on ilmaiseksi ladattava sovellus, jolla voit hallinnoida AdWords-kampanjoita offline-tilassa. Google Ads Editorilla voit muuttaa tuoteryhmiesi hintatarjouksia ja laskeutumissivun URL-osoitteita. Lue lisää