Vereisten voor Shopping-advertenties

U moet aan een aantal vereisten voldoen om een Performance Max-campagne met een Merchant Center-feed in te stellen of om een Shopping-campagne in te stellen en Shopping-advertenties te maken.

Opmerking: In lidstaten van de Europese Economische Ruimte (EER) en in Zwitserland geeft u Shopping-advertenties weer via een service voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) die u zelf kunt kiezen. Sommige CSS's beheren namens u uw productgegevens en campagnes, terwijl andere tools bieden waarmee u de instellingen zelf kunt beheren. Meer informatie over adverteren in Europa via services voor prijsvergelijking.

Google-accounts

U moet accounts instellen in Google Merchant Center en Google Ads en deze aan elkaar koppelen.

Beleid

Uw content voor Shopping-campagnes en Shopping-advertenties moet voldoen aan het beleid voor Shopping-advertenties, dat afwijkt van het Google Ads-beleid. Voordat u begint met adverteren, moet u ervoor zorgen dat het type bedrijf en uw producten, promoties en website voldoen aan de vereisten voor Shopping-advertenties.

Productgegevens

U moet ons ten minste elke 30 dagen up-to-date productgegevens kunnen toesturen. Deze gegevens moeten aan onze normen voor gegevenskwaliteit voldoen. Wij hanteren deze normen zodat gebruikers zo prettig mogelijk kunnen winkelen en handhaven ze zodat uw advertenties beter presteren.

U vindt de normen voor inzending van uw productgegevens in de productspecificaties. Dien uw productgegevens regelmatig in via het Merchant Center.