Shopping-kampanjoiden vaatimukset

Shopping-kampanjan ja Shopping-mainosten luominen edellyttää, että täytät alla kuvatut vaatimukset.

Huom. Euroopan talousalueeseen (ETA) kuuluvissa maissa ja Sveitsissä Shopping-mainoksia käytetään valitsemiesi hintavertailupalveluiden kautta. Osa hintavertailupalveluista hoitaa tuotetietoja ja kampanjoita puolestasi. Toiset taas tarjoavat työkaluja, joilla voit tehdä määritykset itse. Lue lisää hintavertailupalveluiden käyttämisestä mainonnassa Euroopassa.

Google-tilit

Olet luonut tilit Google Kauppiaskeskuksessa ja Google Adsissa sekä linkittänyt ne toisiinsa.

Käytännöt

Shopping-kampanjoiden ja ‑mainosten sisällön on oltava Shopping-mainoksia koskevien käytäntöjen mukaista. Huomaa, että nämä käytännöt eroavat Google Ads ‐käytännöistä. Sinun on varmistettava ennen mainonnan aloittamista, että liiketoimintatyyppisi, tuotteesi, mainoskampanjasi ja verkkosivustosi ovat Shopping-mainoksia koskevien vaatimusten mukaisia.

Tuotetiedot

Sinun on pystyttävä lähettämään Googlelle ajantasaiset tuotetiedot vähintään 30 päivän välein. Näiden tietojen on oltava tietojen laatua koskevien standardiemme mukaisia. Näiden standardien tarkoituksena on parantaa mainostesi tuloksia ja varmistaa, että käyttäjät saavat parhaan mahdollisen ostoskokemuksen.

Tuotetietojen lähettämistä koskevat standardit löytyvät tuotetietosäännöistä. Tuotetiedot on lähetettävä säännöllisesti Kauppiaskeskuksen kautta.