Brug tilpassede etiketter til en Shopping-kampagne

Du kan bruge tilpassede etiketter i Shopping-kampagner, når du gerne vil underinddele produkterne i din kampagne med værdier, som du selv vælger. Du kan f.eks. bruge tilpassede etiketter til at angive, at produkterne er sæsonbetonede, alt skal væk-udsalgsvarer, varer med høj omsætning osv. Disse værdier kan derefter bruges i forbindelse med overvågning, rapportering og budgivning i din Shopping-kampagne.

Denne artikel viser dig, hvordan du opretter tilpassede etiketter til brug i din Shopping-kampagne. Husk, at tilpassede etiketter kun er vejledende. De vises ikke i dine Shopping-annoncer.

Før du begynder

Du skal have adgang til dine produktdata i Merchant Center og være villig til at føje attributterne i "tilpasset etiket" til dine produkter.

Vejledning

Du kan have op til fem tilpassede etiketter i dine produktdata nummereret fra 0 til 4. Du bør angive en særlig definition for hver af de fem tilpassede etiketter og angive de mulige værdier for hver. Derefter kan du bruge disse tilpassede etiketter konsekvent på tværs af alle varerne på din Merchant Center-konto til at tildele passende værdier for hvert produkt i henhold til din definition. Hver af de fem tilpassede etiketter kan kun have én værdi pr. produkt.

Når du har oprettet tilpassede etiketter i produktdataene, kan du bruge de tilpassede etiketter til at opdele produktgrupperne i din Shopping-kampagne.

Eksempel på tilpassede etiketter

Trin 1: Vælg dine egne definitioner og mulige værdier for attributterne i "tilpasset etiket".

Tilpasset etiket Din definition Dit valg af mulige værdier
tilpasset etiket 0 Årstid Vinter, Forår, Sommer, Efterår
tilpasset etiket 1 Omsætning Høj omsætning, Lav omsætning
tilpasset etiket 2 Oprydningsudsalg Oprydningsudsalg
tilpasset etiket 3 Avance Lav avance, Høj avance
tilpasset etiket 4 Lanceringsår 1900 til 2100

Trin 2: Tildel passende værdier til hvert produkt i dine produktdata

Vare-id tilpasset etiket 0 tilpasset etiket 1 tilpasset etiket 2 tilpasset etiket 3 tilpasset etiket 4
Vare nr. 1 Vinter Høj omsætning   Lav avance
Vare nr. 2 Sommer     Høj avance 2013
Vare nr. 3     Oprydningsudsalg   2012

Husk!

Hver enkelt tilpasset etiket kan kun have én værdi pr. produkt. Og en vare behøver ikke at have en værdi for en eller flere tilpassede etiketter. For eksempel er nogle af de tøjprodukter, du sælger, måske ikke sæsonbetonede, og derfor vil du måske ikke tildele dem en værdi for "tilpasset etiket 0" i eksemplet ovenfor.