Hva består en Shopping-annonse av?

Med Shopping-annonser kan forhandlere få vist produktene sine til de rette kundene på flere ulike måter.

Shopping-annonser kan inneholde et produktbilde, tittelen og prisen på produktet ditt samt navnet på butikken eller bedriften din – og alt vises direkte i annonsen. Slike annonser opprettes i Merchant Center basert på informasjonen du oppgir i produktfeeden din, slik at du ikke trenger å opprette annonsene selv.

Her er noen eksempler på hvordan Shopping-annonser ser ut på forskjellige skjermer:

An illustration showing how Shopping ads appear on many different devices

Utseendet til Shopping-annonsene kan endres etter som vi eksperimenterer oss frem til de optimale visningsalternativene for dette formatet. Du kan for eksempel velge at bildet ditt skal beskjæres automatisk, for å øke fokuset på produktet. Kontakt oss hvis du ønsker å velge bort disse eksperimentene.

Hev kvaliteten på Shopping-annonsene dine

Bruk disse valgfrie forbedringene for å skape oppmerksomhet rundt annonsene dine. Når du tar i bruk en forbedring, brukes den ikke nødvendigvis hver gang annonsen din blir vist.

Legg til kampanjer i produkter

Ved hjelp av denne funksjonen kan du vise spesialtilbud for produkter i Shopping-annonsene dine samt i kostnadsfrie produktoppføringer som vises på Shopping-fanen i USA (de kan også vises utenfor USA).

Kampanjetilbud vises som klikkbare annoteringer som er merket med «Spesialtilbud» når kundene ser dem på datamaskiner, og de inneholder tilleggsinformasjon om tilbudet ditt når de vises på mobilenheter. Det koster ikke noe å legge til kampanjer, men eventuelle priser for kostnad per klikk gjelder fortsatt.

Finn ut hvordan du kan bruke kampanjefunksjonen.

Vis produktrangeringer

Produktvurderinger kan gi viktig informasjon til kunder som er i ferd med å treffe beslutninger om kjøp. Ved hjelp av produktvurderinger kan annonsører også oppnå mer kvalifisert trafikk til nettstedene sine.

I enkelte land vises produktrangeringer i Shopping-annonser med et femstjerners rangeringssystem og en oversikt over det samlede antallet anmeldelser. Disse stjernerangeringene representerer samlede data fra vurderinger og anmeldelser av produktet og er innhentet fra ulike kilder, for eksempel brukere, selgere, tredjeparts aggregatorer og redaksjonelle nettsteder.

Produktrangeringer vises bare for produkter som har minst tre anmeldelser.

Finn ut hvordan du får vist produktrangeringer i Shopping-annonser

Slå på Google Kundeanmeldelser

Med Google Kundeanmeldelser kan du samle inn verdifulle tilbakemeldinger fra kunder som har handlet på nettstedet ditt. Disse kundene kan velge å ta en undersøkelse – med bare ett klikk på betalingssiden din – der de vurderer opplevelsen sin.

Vi ser på vurderinger fra kundeundersøkelser for å fastsette om du er kvalifisert for selger- eller produktrangeringer. Det er gratis for forhandlere å slå på denne forbedringen.

Finn ut hvordan du kan delta i Google Kundeanmeldelser