Finn statusen for budstrategiene dine

Statusen for budstrategiene dine viser om strategiene er aktive eller ikke, og hva som er grunnen til at de kan være underlagt visse begrensninger. Det er viktig å gjennomgå disse statusene for å sikre at budstrategiene dine kjører som forventet. En standard budstrategi gjelder for én kampanje, mens en budstrategi for porteføljer kan brukes for flere kampanjer. I denne artikkelen forklarer vi hvor du finner statusen for budstrategiene dine på portefølje- og standardnivå.

Før du begynner

Hvis du ikke har konfigurert noen budstrategi for porteføljen ennå, kan du lese artikkelen Om automatiske budgivning.

Veiledning

Slik finner du statusen for budstrategier for porteføljer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i navigasjonspanelet.
  3. Klikk på verktøyikonet Google Ads | tools [Icon] øverst til høyre i kontoen din, og klikk så på Budstrategier under «Delt bibliotek».
  4. I «Status»-kolonnen ser du statusen for budstrategien for porteføljen din.
  5. Hold musepekeren over teksten for å finne ut mer om statusen. Hvis du vil vite mer, kan du lese om statuser for budstrategier.

Slik finner du statusen for budstrategien du bruker som standard

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i navigasjonspanelet.
  3. Klikk på budstrategitypen for å se rapporten under «Budstrategitype»-kolonnen.

«Budstrategitype»-kolonnen viser budstrategien for kampanjen selv om det ikke er en budstrategi for porteføljer. Denne kolonnen blir bare fylt ut hvis det brukes en budstrategi for porteføljer i kampanjen. Hvis du ikke ser «Budstrategitype»-kolonnen og du ønsker det, kan du aktivere den ved å klikke på kolonneikonet Kolonner ovenfor tabellen, klikke på «Endre kolonner», og deretter velge «Budstrategitype» under «Attributter»-kategorien.