Finn statusen for budstrategiene dine

Statusen for budstrategiene dine viser om budstrategiene er aktive eller ikke, og hva som er grunnen til at det kan være begrensninger ved dem. Det er viktig å gjennomgå disse statusene for å sikre at budstrategiene dine kjører som forventet. En standard budstrategi gjelder for én kampanje, mens en budstrategi for porteføljer kan brukes for flere kampanjer. I denne artikkelen forklarer vi hvor du finner statusen for budstrategiene dine på portefølje- og standardnivå.

Før du begynner

Hvis du ikke har konfigurert budstrategier for porteføljer ennå, kan du lese artikkelen Om automatiske budgivning.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Slik finner du statusen for budstrategien din for porteføljer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Delt bibliotek i menyen til venstre.
  4. Klikk på Budstrategier.
  5. Klikk på den budstrategien du ønsker å se nærmere på.
    • Du ser statusen for den nåværende budstrategien øverst på skjermen. For å se mer informasjon om statusen for budstrategien din, hold markøren over snakkeboblen Boble for ikke godkjent annonse ved siden av statusen.
    • Endringer i statusene for budstrategien din over tid vises automatisk nederst i kurven. For å finne ut mer om de ulike statusene, hold markøren over den aktuelle statusen.

Slik finner du statusen for budstrategien du bruker som standard

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Se i «Status»-kolonnen ved siden av «Budsjett»-kolonnen.
  4. Hvis kampanjen din har en status, står den i parentes «()».
  5. Hold markøren over snakkeboblen Boble for ikke godkjent annonse ved siden av statusen for å se mer informasjon.
  6. Klikk på Se budstrategirapporten for å finne ut mer om resultatet for budstrategien din for denne kampanjen.