Over bieden op basis van Klikken maximaliseren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de automatische biedstrategie Klikken maximaliseren werkt en welke instellingen beschikbaar zijn. Als u nog niet weet welk type automatische biedstrategie het meest geschikt voor u is, leest u eerst Over automatisch bieden.

Hoe het werkt

Klikken maximaliseren is een automatische biedstrategie waarmee uw biedingen worden ingesteld om zo veel mogelijk klikken te genereren binnen uw budget. In dit artikel wordt uitgelegd hoe de automatische biedstrategie Klikken maximaliseren werkt en welke instellingen beschikbaar zijn.

U kunt Klikken maximaliseren gebruiken voor 1 campagne of instellen als een portfoliobiedstrategie. Met portfoliostrategieën kunt u meerdere campagnes samenvoegen in een enkele strategie.

Limiet voor maximum CPC-bod

Met Maximum CPC (kosten per klik) kunt u een limiet instellen voor biedingen wanneer u de biedstrategie Klikken maximaliseren gebruikt. Hiermee bepaalt u het maximale bedrag dat u bereid bent per klik te betalen. Als u geen limiet voor het maximum CPC-bod opgeeft, past Google Ads uw biedingen aan om zo veel mogelijk klikken binnen uw budget te stimuleren.

Opmerking: Bodaanpassingen worden toegepast naast de maximum CPC-bodlimiet die u heeft ingesteld.