Estratègia d'oferta de cartera: definició

Estratègia d'oferta basada en objectius, que utilitza una intel·ligència artificial (IA) i que agrupa diverses campanyes, grups d'anuncis i paraules clau.

Les estratègies d'oferta de cartera utilitzen la IA de Google per definir ofertes a fi d'ajudar-vos a assolir els vostres objectius de rendiment. Alguns exemples d'aquestes estratègies de Smart Bidding són: CPA objectiu, ROAS objectiu, Maximització de conversions, Maximització del valor de conversió, Maximització de clics i Quota d'impressions objectiu.

• Un cop hàgiu creat una estratègia de cartera, s'emmagatzema a la Biblioteca compartida, que és la ubicació central des d'on es gestionen les estratègies d'oferta de cartera i es fa un seguiment del seu rendiment.
  • Abans, les estratègies d'oferta de cartera s'anomenaven "estratègies d'oferta flexibles".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now