Portfoliostrategian luominen

Portfoliostrategiat ovat tekoälyä hyödyntäviä tavoitekeskeisiä hintatarjousstrategioita, joita käyttämällä voit optimoida usean kampanjan hintatarjoukset yhdellä kertaa. Voit muuttaa kaikkien samaa portfoliostrategiaa käyttävien kampanjoiden hinta-asetuksia helposti samasta paikasta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda uuden portfoliostrategian uuden kampanjan luomisen yhteydessä, kampanja-asetusten kautta tai jaetussa kirjastossa.

Portfoliostrategian kanssa kannattaa käyttää jaettua budjettia. Lue lisää jaettujen budjettien linkittämisestä portfoliokohtaisiin hintatarjousstrategioihin.

Huom. Usealle tilille yhteistä hintatarjousstrategiaa käyttämällä voit luoda, valvoa ja ylläpitää Smart Bidding ‑portfoliostrategioita Google Adsin hallinnoijan tilin (MCC‑tilin) tasolla.

Ennen kuin aloitat

Jos et vielä tiedä, mikä portfoliostrategia sinun kannattaa valita, aloita tutustumalla kaikkiin automaattisiin hintatarjousstrategioihimme. Voit tutustua hintatarjousstrategioiden määritelmiin myös kampanjan määrittämisen aikana.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Portfoliostrategian luominen Jaetun kirjaston Hintatarjousstrategiat-sivulla

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Jaettu kirjasto ‑kohdasta Hintatarjousstrategiat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse luotavan hintatarjousstrategian tyyppi.
  4. Lisää uudelle portfoliostrategialle nimi.
  5. Valitse sisällytettävät kampanjat (voit myös lisätä kampanjoita sen jälkeen, kun portfoliostrategiasi on luotu).
  6. Lisää hintatarjousstrategian asetukset.
  7. Klikkaa Tallenna.

Portfoliostrategian luominen tai muuttaminen käyttämällä aiemmin luotuja kampanjoita

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat.
  3. Valitse sisällytettävät kampanjat.
  4. Klikkaa navigointivalikosta (ylhäältä) Muokkaa.
  5. Valitse avattavasta valikosta Muuta hintatarjousstrategiaa.
  6. Valitse joko Luo uusi portfoliostrategia tai Käytä aiemmin luotua portfoliostrategiaa.
    • Jos valitsit "Käytä aiemmin luotua portfoliostrategiaa", valitse strategia luettelosta.
    • Jos valitsit "Luo uusi portfoliostrategia", lisää uuden strategian asetukset ja nimeä strategia.
  7. Klikkaa Käytä.