Se og foretag betalinger (Android)

Se din nuværende saldo og din transaktionshistorik, og tilføj nye betalingsmetoder (bankkonto, kreditkort eller betalingskort).

Se din saldo og transaktionshistorik

1. Gå til Fakturering på navigationsmenuen Navigationsmenu.
  2. Historik er valgt som standard.
  3. Rul ned for at se din nuværende saldo og en liste over de seneste transaktioner.

Tilføj en betalingsmetode

1. Gå til Historik.
  2. I afsnittet "Sådan betaler du" skal du trykke på Administrer.
  3. Tryk på + Tilføj en ny betalingsmetode.
  4. Indtast oplysninger om din nye betalingsmetode.
  5. Tryk på Gem.

Rediger en betalingsmetode

1. Gå til Historik.
  2. I afsnittet "Sådan betaler du" skal du trykke på Administrer.
  3. Rediger oplysningerne om din betalingsmetode.
  4. Tryk på Gem.

Rediger din profil

1. Gå til Profil.
  2. Tryk på Rediger i appens øverste hjørne.
  3. Rediger din skattestatus, din adresse eller dine faktureringskontaktpersoner.
  4. Tryk på Gem.