Find ud af, hvor lang tid der går, før kunderne konverterer

Når du har konfigureret konverteringssporing, er det vigtigt at finde ud af, hvor lang tid der går, før de kunder, der ser og klikker på din annonce, fuldfører konverteringen. Dette påvirker nemlig de data, som du ser på din konto. Nogle gange sker en konvertering hurtigt, måske allerede den samme dag, hvor kunden klikker på annoncen, men der kan også rapporteres konverteringer op til 90 dage efter klikket afhængigt af den valgte konverteringsperiode.

Tidsrummet mellem eksponering og konvertering har betydning for, hvilke værdier der vises på din konto. Her er nogle eksempler på situationer, hvor denne konverteringsforsinkelse kan indvirke på, hvad der vises:

• Sammenligning af effektivitet: Hvis du sammenligner den seneste effektivitet med den tidligere effektivitet, er de seneste effektivitetsdata muligvis ikke retvisende, fordi nogle af de personer, der har klikket på din annonce, ikke har foretaget en konvertering endnu. Da alle dine udgifter allerede er rapporteret, men disse konverteringer, som finder sted senere, endnu ikke er registreret, kan det se ud, som om du har opnået færre konverteringer, og at prisen pr. konvertering er højere osv.
  • Manglende estimater i budsimulatoren: Hvis dine kunder er lang tid om at foretage en konvertering, kan du muligvis ikke se konverteringsestimater i budsimulatoren. Få flere oplysninger om budsimulatoren.

Følg nedenstående vejledning for at få vist en rapport over konverteringsforsinkelseshistorikken for din konto.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner, Annoncegrupper eller Søgeord.
  3. Kontrollér, at datointervallet for din rapport har slutdato for mindst 30 dage siden (eller endnu tidligere, hvis konverteringsperioden er længere), så du er sikker på, at rapporten indeholder fuldstændige konverteringsdata.
  4. Klik på Segmentér, og vælg derefter Konverteringer > Antal dage til konvertering. Dermed segmenteres konverteringskolonnerne i din rapport i op til 19 rækker.