Find ud af, hvor lang tid der går, før kunderne konverterer

Når du har konfigureret konverteringssporing, er det vigtigt at finde ud af, hvor lang tid der går, før de kunder, der ser og klikker på din annonce, fuldfører konverteringen. Dette påvirker nemlig de data, som du ser på din konto. Nogle gange sker en konvertering hurtigt, måske allerede den samme dag, hvor kunden klikker på annoncen, men der kan også rapporteres konverteringer op til 90 dage efter klikket afhængigt af den valgte konverteringsperiode.

Tidsrummet mellem eksponering og konvertering har betydning for, hvilke værdier der vises på din konto. Her er nogle eksempler på situationer, hvor denne konverteringsforsinkelse kan indvirke på, hvad der vises:

• Sammenligning af effektivitet: Hvis du sammenligner den seneste effektivitet med den tidligere effektivitet, er de seneste effektivitetsdata muligvis ikke retvisende, fordi nogle af de personer, der har klikket på din annonce, ikke har foretaget en konvertering endnu. Da alle dine udgifter allerede er rapporteret, men disse konverteringer, som finder sted senere, endnu ikke er registreret, kan det se ud, som om du har opnået færre konverteringer, og at prisen pr. konvertering er højere osv.
  • Manglende estimater i budsimulatoren: Hvis dine kunder er lang tid om at konvertere, vises konverteringsestimater muligvis ikke i budsimulatoren. Få flere oplysninger om budsimulatoren

Estimater for konverteringer og konverteringsværdier: Hvad er det, og hvor kan man se dem?

Konverteringsestimater kan give dig indblik i, hvor mange konverteringer dine annoncer er estimeret til at modtage baseret på historiske data og effektivitet for det valgte tidsrum. Hvis du har tildelt værdier til dine konverteringer, giver konverteringsværdiestimater dig en fornemmelse af, hvilken konverteringsværdi du kan modtage med den valgte budstrategi.

Disse værdier, konverteringsestimater og konverteringsværdiestimater beregnes og vises i rapporten "Budstrategi" og kampagnetabellerne.

I det følgende kan du læse om nogle scenarier, du skal være opmærksom på i denne forbindelse.

• Konverteringsforsinkelse: Hvis det valgte tidsrum indeholder en konverteringsforsinkelse, hvor det ikke er alle konverteringer, der faktisk er rapporteret, vil estimatet afspejle, hvor mange flere konverteringer eller hvor meget mere konverteringsværdi du kan modtage.
  • Konverteringsjustering: Nogle gange kan du bruge konverteringsjusteringer. Du kan f.eks. tage højde for returneringer og justere konverteringerne tilsvarende. Hvis den valgte periode er påvirket af konverteringsforsinkelsen, og du tidligere har brugt konverteringsjusteringer, kan der være et lavere antal konverteringer eller et lavere konverteringsværdiestimat.
  • Kombination af forsinkelser og justeringer: Konverteringsestimat og konverteringsværdiestimat er ikke altid ens, som det også beskrives i scenariet ovenfor. Hvis du f.eks. har en række returneringer med en lav værdi, kan vi estimere, at du vil modtage færre konverteringer, men du kan stadig modtage et højere konverteringsværdiestimat, hvis der var konverteringer med høj værdi, som blev forsinket i det samme tidsrum.

Følg nedenstående vejledning for at få vist en rapport over konverteringsforsinkelseshistorikken for din konto.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Gå til din Google Ads-konto, og klik på Kampagner, Annoncegrupper eller Søgeord til Søgenetværket i menuen til venstre.
  2. Tjek, at datointervallet for din rapport har slutdato for mindst 30 dage siden (eller endnu tidligere, hvis konverteringsperioden er længere), så du er sikker på, at rapporten indeholder fuldstændige konverteringsdata. Hvis du vil ændre datointervallet, skal du bruge datointervalvælgeren øverst til højre på siden.
  3. Klik på segmentikonet Segment, og vælg derefter Konverteringer > Dage til konvertering. Dette segmenterer konverteringskolonnerne i din rapport i op til 19 rækker.

Tip!

Hvis du bruger Smart Bidding, kan du også se konverteringsforsinkelsen i dine budstrategirapporter, hvis det er sandsynligt, at der kommer flere konverteringer i dit valgte datointerval. Når du får vist disse rapporter, kan du holde markøren over din konvertering og dine konverteringsmetrics ("Konvertering", "Pris/konv." og "Konverteringsrate") for at se den gennemsnitlige varighed af forsinkelsen. Du kan også se, hvor mange konverteringer, vi forudser, der ikke er blevet rapporteret endnu på grund af forsinkelsen. I effektivitetsdiagrammet vil det datointerval, hvor der stadig kan blive rapporteret flere konverteringer, være markeret.