Opprett en kampanje som når ut til nye kunder

Velg mål

Hovedforslag: Vit hva suksess betyr for deg

Du velger ett mål per kampanje. Dette valget er viktig, fordi Google Ads bruker det for å veilede alternativene for kampanjeinnstillinger, slik at det blir enklere for deg å lykkes. Her er noen eksempler på gode fremgangsmåter:

• Hvis du ønsker å oppnå to forskjellige resultater, må du opprette to forskjellige kampanjer med ulike markedsføringsmål. Hvis du for eksempel ønsker å få potensielle kunder og øke salget, kan du opprette én kampanje der målet er «Kunder» og en annen kampanje der målet er «Salg».
  • Hvis bedriften din har som mål å oppnå økt salg på nettet, bør du vurdere å velge «Salg»-målet. Med andre mål kan du opprette kampanjer som tar sikte på økt nettstedtrafikk eller flere kunder (f.eks. kunder som fyller ut skjemaer).

Finn ut mer om mål.