Thuisservice-advertenties beheren en rapporten bekijken

Met de app Google Diensten aan huis kunt u rapporten bekijken om inzicht te krijgen in hoe uw thuisservice-advertentie presteert. U kunt ook uw advertentiestatus bekijken en zo nodig uw advertentie onderbreken.

Voordelen

• U krijgt een snelle indruk van het aantal serviceverzoeken dat u ontvangt via uw thuisservice-advertentie en hoe potentiële klanten contact met u opnemen.
  • Bekijk hoeveel afspraken u heeft geboekt op basis van verzoeken om thuisservice-advertenties.
  • U kunt uw advertenties onderbreken als u geen serviceverzoeken meer wilt ontvangen.

Over rapporten voor thuisservice-advertenties

Er zijn drie rapporten beschikbaar:

• Verzoeken: Het aantal serviceverzoeken dat u heeft ontvangen van potentiële klanten die uw advertentie hebben gezien op pagina's met zoekresultaten van Google. Dit rapport bevat telefoontjes en sms-verzoeken die u heeft ontvangen via uw advertentie.
  • Afspraken: Het aantal aankomende en voltooide afspraken dat u heeft gepland op basis van serviceverzoeken. In dit rapport worden afspraken ook opgesplitst per bron: telefoontjes of sms-verzoeken.
  • Reactiepercentage: Het percentage verzoeken waarop u heeft gereageerd. In dit rapport wordt ook weergegeven welk percentage van uw verzoeken actief (momenteel in behandeling), geboekt (gepland en voltooid), geweigerd of verlopen is.

Uw rapporten voor thuisservice-advertenties bekijken

In de app Google Diensten aan huis kunt u uw rapporten voor thuisservice-advertenties bekijken op Android- en iOS-apparaten. Rapporten voor thuisservice-advertenties zijn niet beschikbaar op desktopcomputers.

Uw rapporten voor thuisservice-advertenties bekijken

1. Open de app Google Diensten aan huis voor Android.
  2. Tik bovenaan op het menu Menu button.
  3. Tik op Advertenties en budget.
  1. Open de app Google Diensten aan huis voor iOS.
  2. Tik bovenaan op het menu Menu button.
  3. Tik op Advertenties en budget.

De periode van een rapport wijzigen

1. Open de app Google Diensten aan huis voor Android.
  2. Tik bovenaan op het menu Menu button.
  3. Tik op Advertenties en rapporten.
  4. Tik op om te bewerken.
  5. Selecteer een periode.
  6. Tik op OK.
  1. Open de app Google Diensten aan huis voor iOS.
  2. Tik bovenaan op het menu Menu button.
  3. Tik op Advertenties en rapporten.
  4. Tik op om te bewerken.
  5. Selecteer een periode.
  6. Tik op OK.

Uw advertentie bekijken en beheren

U kunt uw advertentie ook bekijken en bewerken vanuit het scherm 'Advertenties en rapporten'. Boven aan het scherm wordt een voorbeeld van uw advertentie weergegeven zodat u kunt zien hoe de advertentie eruitziet op Google. Als u uw profielgegevens wilt bewerken tijdens de bètaperiode, neemt u contact met ons op.