Kotipalvelumainosten hallinta ja raporttien tarkasteleminen

Google Home Service -mainokset ‑sovelluksessa näet raportit, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten tehokkaasti kotipalvelumainoksesi toimii. Voit myös tarkistaa mainoksen tilan ja keskeyttää mainoksen tarvittaessa.

Edut

• Saat nopeasti käsityksen siitä, kuinka monta palvelupyyntöä saat kotipalvelumainoksesi kautta ja miten potentiaaliset asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä.
  • Näet, kuinka monta varausta olet saanut kotipalvelumainospyyntöjen kautta.
  • Voit keskeyttää mainokset, jos et enää halua vastaanottaa palvelupyyntöjä.

Tietoja kotipalvelumainosraporteista

Käytettävissä on kolme raporttia:

• Pyynnöt: Palvelupyyntöjen määrä, jotka sait mainoksesi Googlen hakutulossivuilla nähneiltä potentiaalisilta asiakkailta. Tämä raportti sisältää sekä puhelut että tekstiviestipyynnöt, jotka sait mainoksesi kautta.
  • Varaukset: Tulevien ja toteutuneiden varausten määrä, jotka ajoitit palvelupyyntöjen mukaan. Tässä raportissa varaukset on jaettu lähteen mukaan (puhelut tai tekstiviestipyynnöt).
  • Vastausprosentti: Pyyntöjen prosenttiosuus, joihin olet vastannut. Tässä raportissa näytetään myös aktiivisten (käynnissä olevien), varattujen (suunniteltujen ja suoritettujen), hylättyjen ja vanhentuneiden pyyntöjen prosenttiosuudet.

Kotipalvelumainosraporttien tarkasteleminen

Google Home Service ‑mainokset ‑sovelluksessa voit tarkastella kotipalvelumainosraporttejasi Android- ja iOS-laitteilla. Kotipalvelumainosraportit eivät ole käytettävissä tietokoneilla.

Kotipalvelumainosraporttien tarkasteleminen

1. Avaa sovellus Google Home Service ‑mainokset Android-laitteella.
  2. Napauta yläreunan valikkoa Menu button.
  3. Napauta Mainokset ja budjetti.
  1. Avaa sovellus Google Home Service ‑mainokset iOS-laitteella.
  2. Napauta yläreunan valikkoa Menu button.
  3. Napauta Mainokset ja budjetti.

Raportin ajanjakson muuttaminen

1. Avaa sovellus Google Home Service ‑mainokset Android-laitteella.
  2. Napauta yläreunan valikkoa Menu button.
  3. Napauta Mainokset ja raportit.
  4. Muokkaa napauttamalla .
  5. Valitse ajanjakso.
  6. Napauta OK.
  1. Avaa sovellus Google Home Service ‑mainokset iOS-laitteella.
  2. Napauta yläreunan valikkoa Menu button.
  3. Napauta Mainokset ja raportit.
  4. Muokkaa napauttamalla .
  5. Valitse ajanjakso.
  6. Napauta OK.

Mainoksen katseleminen ja hallinnointi

Voit tarkastella ja hallinnoida mainostasi myös Mainokset ja raportit ‑näytöllä. Näytön yläosassa on mainoksen esikatselu, josta näet, miten mainos näkyy Googlessa. Jos haluat muokata profiilin tietoja beta-vaiheen aikana, ota meihin yhteyttä.