Administrer hjemmeserviceannoncer, og se rapporter

Google Hjemmeservice-appen viser dig rapporter, der kan hjælpe dig med at forstå, hvordan din hjemmeserviceannonce klarer sig. Du kan også se annoncens status og sætte den på pause, hvis du ønsker det.

Fordele

• Få et hurtigt overblik over, hvor mange serviceanmodninger du får via din annonce til hus og have, og hvordan dine potentielle kunder kontakter dig.
  • Se, hvor mange aftaler du har fået i hus som følge af anmodninger via din annonce til hus og have.
  • Sæt dine annoncer på pause, hvis du ikke længere ønsker at modtage disse serviceanmodninger.

Om rapporter vedrørende annoncer til hus og have

Der findes tre forskellige rapporter:

• Anmodninger: Antallet af serviceanmodninger, du har modtaget fra potentielle kunder, der har set din annonce på Google-søgeresultatsider. Denne rapport omfatter både telefonopkald og sms-anmodninger, du har modtaget fra din annonce.
  • Aftaler: Antallet af kommende og afsluttede aftaler, du har planlagt fra serviceanmodninger. Denne rapport opdeler også aftalerne efter kilde: Opkald eller sms-anmodninger.
  • Svarprocent: Procentdelen af anmodninger, du har besvaret. Denne rapport viser dig også, hvilken procentdel af dine anmodninger der er aktive (i gang), bookede (planlagte og afsluttede), afviste eller udløbet.

Sådan ser du rapporter for hjemmeserviceannoncer

I Google Hjemmeservice-appen kan du se rapporterne for dine hjemmeserviceannoncer på Android- og iOS-enheder. Rapporter for hjemmeserviceannoncer kan ikke ses på stationære computere.

Sådan ser du rapporterne for dine hjemmeserviceannoncer

1. Åbn appen til Google Hjemmeservice-annoncer til Android.
  2. Tryk på menuen Menu button øverst.
  3. Tryk på Annoncer og budget.
  1. Åbn appen til Google Hjemmeservice-annoncer til iOS.
  2. Tryk på menuen Menu button øverst.
  3. Tryk på Annoncer og budget.

Sådan ændrer du datointervallet i en rapport

1. Åbn appen til Google Hjemmeservice-annoncer til Android.
  2. Tryk på menuen Menu button øverst.
  3. Tryk på Annoncer og rapporter.
  4. Tryk på for at redigere.
  5. Vælg et datointerval.
  6. Tryk på OK.
  1. Åbn appen til Google Hjemmeservice-annoncer til iOS.
  2. Tryk på menuen Menu button øverst.
  3. Tryk på Annoncer og rapporter.
  4. Tryk på for at redigere.
  5. Vælg et datointerval.
  6. Tryk på OK.

Sådan ser og administrerer du din annonce

Du kan også se og administrere din annonce på skærmen "Annoncer og rapporter". Der vises et eksempel på annoncen øverst på skærmen, som viser dig, hvordan annoncer ser ud på Google. Kontakt os for at redigere dine profiloplysninger i betaperioden.