Opret og administrer rapporter fra siden Rapporter

Ved hjælp af rapporter kan du se, strukturere og analysere dine data. Du kan bruge rapporter til at placere store mængder data i tabeller med flere dimensioner, diagrammer og tilpassede betjeningspaneler, så du kan visualisere relevante mønstre og tendenser.

I denne artikel lærer du, hvordan du kan oprette og gemme rapporter, hvordan du åbner dine gemte rapporter, og hvordan du planlægger, at rapporter skal sendes via mail til dig og andre, der har adgang til din konto.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan åbner du en foruddefineret rapport

For at spare tid indeholder Google Ads "foruddefinerede rapporter", som er et sæt færdige rapporter, der kan besvare specifikke spørgsmål om dine data. Du kan bruge foruddefinerede rapporter som udgangspunkt for en ny gemt rapport, som du kan redigere, lægge en tidsplan for og dele med andre.

Bemærk!

Foruddefinerede rapporter blev kaldt Dimensionsrapporter i den tidligere AdWords-oplevelse.

Sådan åbner du en foruddefineret rapport:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Vælg Foruddefinerede rapporter (som tidligere blev betegnet Dimensioner), og vælg derefter en foruddefineret rapport, som skal åbnes i værktøjet til rapportredigering. Du kan også åbne en foruddefineret rapport fra siden "Rapporter" ved at klikke på rullemenuen Foruddefinerede rapporter.

Tip!

Du kan tilføje eller fjerne kolonner fra en foruddefineret rapport. For at kunne se en foruddefineret rapport, som du senere har tilpasset, skal du klikke på Gem som for at gemme rapporten.

Foruddefinerede rapporter til managerkonti

Hvis du har en Google Ads-managerkonto, indeholder de foruddefinerede rapporter, du åbner, følgende ekstra kolonner: "Konto", som er den mailadresse, der bruges til at oprette kontoen, og det "Kunde-id", der er knyttet til kontoen.

Du kan også finde en ekstra foruddefineret rapport – rapporten "Konto" – under managerkonti. Denne rapport indeholder oplysninger fra siden "Konti".

Sådan opretter du en rapport

Hvis du vil tilpasse de data, der vises i en rapport, fuldt ud, kan du oprette en rapport fra bunden. I modsætning til en foruddefineret rapport skal du, når du opretter en standardrapport, bruge værktøjet til rapportredigering til at vælge, hvilke kolonner, rækker og værdier der skal medtages i rapporten, og i hvilken type tabel eller diagram de skal vises. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter rapporter i værktøjet til rapportredigering.

Sådan administrerer du dine rapporter

Med rapporteringsikonet  kan du nemt få adgang til dine gemte rapporter. Dine rapporter er synlige for alle, der har adgang til din konto. Du kan vælge mellem at se alle rapporter eller kun de rapporter, som du selv har oprettet. Alle rapporterne kan redigeres, gemmes, planlægges og deles.

Gemte rapporter, som du ikke har haft åbnet i mere end 18 måneder, fjernes automatisk fra din konto. Du kan få adgang til en rapport ved at åbne eller downloade den eller ved at åbne et betjeningspanel, der indeholder rapporten.

Sådan åbner du en gemt rapport

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet , og klik derefter på Rapporter.
  3. Som standard vises alle gemte rapporter. Hvis du kun vil se de rapporter, som du har oprettet, skal du klikke på ikonet med de tre prikker i området under "Rapporter" og derefter klikke på Vis kun mine rapporter.
  4. Find den rapport, du vil se, og klik derefter på titlen for at åbne den.

Bemærk!

I øjeblikket fungerer rapporter, som du har gemt ved at downloade dem fra andre sider, ikke på samme måde som de rapporter, du har oprettet i værktøjet til rapportredigering. Nogle af disse rapporter åbnes på den side, som de blev downloadet fra, mens andre kun kan downloades. Rapporter, som du har oprettet med en managerkonto i den tidligere AdWords-oplevelse, kan kun downloades.

Sådan planlægger du mails med rapporter

Du kan sende en engangsmail med dine rapporter eller planlægge, at rapporter skal sendes via mail til dig og andre personer, der har adgang til din konto, med bestemte intervaller.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet , og klik derefter på Rapporter.
  3. Find den rapport, du vil se, og klik derefter på titlen for at åbne den i værktøjet til rapportredigering.
  4. Klik på ikonet for mail og planlægning Ur.
  5. Udfør følgende indstillinger:
    1. Vælg én eller flere kontobrugere, som rapporten skal sendes til.
    2. Vælg den frekvens (eksempelvis dagligt eller ugentligt), som rapporterne skal sendes med, og formatet (eksempelvis CSV eller XML).
  6. Klik på Gem.
  7. Udfør følgende trin for at redigere en gemt plan:
    1. Klik på ikonet for mail og planlægning Ur.
    2. Klik på blyantikonet Rediger, og rediger indstillingerne.
    3. Klik på Gem.