Opret og administrer rapporter fra siden Rapporter

Ved hjælp af rapporter kan du se, strukturere og analysere dine data. Du kan bruge rapporter til at placere store mængder data i tabeller med flere dimensioner, diagrammer og tilpassede betjeningspaneler, så du kan visualisere relevante mønstre og tendenser.

I denne artikel lærer du, hvordan du kan oprette og gemme rapporter, hvordan du åbner dine gemte rapporter, og hvordan du planlægger, at rapporter skal sendes via mail til dig og andre, der har adgang til din konto.

Vejledning

Sådan åbner du en foruddefineret rapport

For at spare tid indeholder Google Ads "foruddefinerede rapporter", som er et sæt færdige rapporter, der kan besvare specifikke spørgsmål om dine data. Du kan bruge foruddefinerede rapporter som udgangspunkt for en ny gemt rapport, som du kan redigere, planlægge og dele.

Sådan åbner du en foruddefineret rapport:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner Campaigns Icon og derefter på Indsigt og rapporter
  3. Klik på værktøjet til rapportredigering.
  4. Vælg og åbn den rapport, du vil se, under "Foruddefinerede rapporter (dimensioner)". Vælg Se alle for at få vist hele listen over foruddefinerede rapporter.
Bemærk! Som managerkontobruger (MCC-konto) kan du administrere kampagner mere effektivt ved at oprette, redigere, gemme og anvende rapporter på specifikke underordnede konti eller på tværs af alle kampagner. Du kan også oprette og se rapporter på alle niveauer fra en managerkonto til et underordnet kontoniveau og angive, hvor dine rapporter skal gemmes.

Tip!

Du kan tilføje eller fjerne kolonner fra en foruddefineret rapport. For at kunne se en foruddefineret rapport, som du senere har tilpasset, skal du klikke på "Gem" for at gemme rapporten.

Foruddefinerede rapporter for managerkonti

Hvis du har en Google Ads-managerkonto, indeholder alle de foruddefinerede rapporter, du åbner, følgende ekstra kolonner: "Konto" og det "Kunde-id", der er tilknyttet kontoen.

Du kan også finde en ekstra foruddefineret rapport – rapporten "Konto" – under managerkonti. Denne rapport indeholder oplysninger fra siden "Konti".

Sådan opretter du en rapport

Hvis du vil tilpasse de data, der vises i en rapport, fuldt ud, kan du oprette en rapport fra bunden. I modsætning til en foruddefineret rapport skal du, når du opretter en standardrapport, bruge værktøjet til rapportredigering til at vælge, hvilke kolonner, rækker og værdier der skal medtages i rapporten, og i hvilken type tabel eller diagram de skal vises. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter rapporter i værktøjet til rapportredigering.

Sådan administrerer du dine rapporter

Indsigt og rapporter giver dig nem adgang til dine gemte rapporter. Dine rapporter er synlige for alle, der har adgang til din konto. Du kan vælge mellem at se alle rapporter eller kun de rapporter, som du selv har oprettet. Alle rapporterne kan redigeres, gemmes, planlægges og deles.

Gemte rapporter, som du ikke har haft åbnet i mere end 18 måneder, fjernes automatisk fra din konto. Du kan få adgang til en rapport ved at åbne eller downloade den eller ved at åbne et kontrolpanel, der indeholder rapporten.

Sådan åbner du en gemt rapport

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner Campaigns Icon og derefter på Indsigt og rapporter
  3. Klik på værktøjet til rapportredigering.
  4. Som standard vises alle gemte rapporter. Du kan se de rapporter, du har oprettet, ved at klikke på ikonet med tre prikker i området under "Rapporter" og derefter klikke på Vis kun mine rapporter.
  5. Find den rapport, du vil have vist, og klik på titlen for at åbne den.

Bemærk! I øjeblikket fungerer de rapporter, som du har gemt, mens du downloadede dem fra andre sider, ikke på samme måde som de rapporter, du har oprettet i værktøjet til rapportredigering. Nogle af disse rapporter åbnes på den side, som de blev downloadet fra, mens andre kun kan downloades.

Sådan planlægger du mails med rapporter

Du kan sende en engangsmail med dine rapporter eller planlægge, at rapporter skal sendes via mail til dig og andre personer, der har adgang til din konto, med bestemte intervaller.

Bemærk! Rapporter for individuelle konti køres fra kl. 03.00 i den angivne tidszone. Rapporter for konti uden en angivet tidszone køres fra kl. 03.00 Pacific Time.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner Campaigns Icon og derefter på Indsigt og rapporter
  3. Klik på værktøjet til rapportredigering.
  4. Find og åbn den rapport, du vil se, og klik derefter på ikonet for mail og planlægning Ur.
  5. Angiv følgende indstillinger:
    1. Vælg en eller flere kontobrugere, som rapporten skal sendes til.
    2. Vælg den frekvens (eksempelvis dagligt eller ugentligt), som rapporterne skal sendes med, og formatet (eksempelvis CSV eller XML).
  6. Klik på Gem.
  7. Følg denne fremgangsmåde for at redigere en gemt tidsplan:
    1. Klik på ikonet for mail og planlægning (Ur).
    2. Klik på blyantikonet (Rediger), og rediger indstillingerne.
    3. Klik på Gem.

Sådan får du vist hierarkiske tabeller og diagrammer

Du kan se de hierarkiske data ved at bruge trætabeller og detaljerede rapporter i Google Ads-værktøjet til rapportredigering. Der er ingen begrænsninger for antallet af rækker og kolonner. Downloadede rapporter for en hierarkisk tabel svarer til downloadede rapporter for en flad tabel.

Sådan opretter du hierarkiske tabeller

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner Campaigns Icon og derefter på Indsigt og rapporter
  3. Klik på værktøjet til rapportredigering.
  4. Klik på Tilpasset, og vælg Trætabel.
  5. Tilføj oplysninger ved at trække og slippe elementer til rækkesektionen (du kan f.eks. tilføje "Kampagne", "Annoncegruppe", "Søgeord til Søgenetværket", "Søg efter søgeordsmatchtype" og "Maks. CPC for søgeord").
  6. Tilføj metrics, f.eks. "Klik" og "Eksp." (eksponeringer) i kolonnesektionen.
  7. Du kan klikke på Gem eller Tilføj på kontrolpanelet.

I forbindelse med hierarkiske tabeller (trætabeller) og hierarkiske diagrammer (diagramoversigt) skal du trække og slippe chipsene på markeringspanelet for at oprette hierarkiet.

I Google Ads er Konto > Kampagne > Annoncegruppe en hierarkisk struktur, der gælder for de fleste kampagner, bortset fra Maksimal effektivitet, hvor hierarkiet er Konto > Kampagne > Aktivgrupper.

• Hvis du tilføjer "Kampagne" i en hierarkisk tabel eller et hierarki, kan du få vist detaljerede oplysninger i tabellen eller diagrammet for automatisk at få vist "Annoncegruppe" i stedet for at føje dem til markeringspanelet.
  • På samme måde som ved brug af managerkontoen kan du tilføje "Konto" for at aktivere en standardvisning af kolonnen "Kampagne" og derefter "Annoncegruppe".
  • Denne standardadfærd aktiveres kun, hvis der ikke er angivet et brugerhierarki i valgpanelet.
  • Du kan klikke på en hvilken som helst kampagne for at se detaljerede oplysninger. Hvis du f.eks. ser på et søjlediagram, kan du klikke på den bjælke, der er knyttet til kampagnen, for at få vist detaljerede oplysninger.
  • Du kan klikke på en hvilken som helst annoncegruppe for at filtrere yderligere ned til en bestemt annoncegruppe og se kampagnens tidligere tilstand.
  • Vær opmærksom på, at detaljeret visningstilstand ikke bevares i en gemt rapport.

Detaljer om diagrammer minder om hierarkiske tabeller på en måde, så du kan oprette lignende detaljerede oplysninger i diagrammer. Søjle-, kolonne- og cirkeldiagrammer er blandt de diagramtyper, der understøtter hierarkiske tabeller. Der er ingen grænse for, hvilke dimensioner der kan føjes til disse diagramtyper. Sideinddeling af diagrammer kan dække flere sider, da sideinddeling nu tilbydes i diagrammer.