Korosta tulevia tapahtumia laskureilla

Kerro potentiaalisille asiakkaille alennusmyynneistä tai erityisistä tapahtumista lisäämällä mainostekstiisi laskuri.

Käytettävissä on COUNTDOWN‑ ja GLOBAL_COUNTDOWN‑muotoiset laskurimuokkaajat. Käytä GLOBAL_COUNTDOWN‑laskuria, jos ajankohta on yleismaailmallinen, kuten tietyn ottelun alkamisaika.

Toiminto Toiminta
COUNTDOWN Näyttää ajan, joka on jäljellä ennen tietyn vuorokaudenajan koittamista hakua tekevän henkilön aikavyöhykkeellä.
GLOBAL_COUNTDOWN Näyttää ajan, joka on jäljellä ennen tietyn vuorokaudenajan koittamista tilin aikavyöhykkeen mukaan. Jos mainoksessa näkyy Kaliforniassa teksti "päättyy 4 tunnin kuluttua", sama tieto näkyy myös New Yorkissa.

Molemmat laskurit näyttävät jäljellä olevan ajan ensin päivinä, sitten tunteina ja lopuksi minuutteina. Laskurimuokkaajaa käyttävällä mainostekstirivillä voisi olla esimerkiksi seuraava teksti: "Pidä kiirettä, ale päättyy 3 tunnin kuluttua". Kahden tunnin ja 28 minuutin kuluttua teksti olisi seuraava: "Pidä kiirettä, ale päättyy 32 minuutin kuluttua".

Voit määrittää laskurin mihin tahansa tekstimainokseen.

Ohjeet

Aloita muokkaamalla mainosta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Klikkaa tekstimainosta, johon haluat lisätä laskurin, tai klikkaa pluspainiketta  ja valitse Tekstimainos.
  4. Kirjoita mainosteksti.

Käynnistä laskuriwidget

1. Kirjoita aaltosulje ( { ) kohtaan, jossa haluat laskurin näkyvän, ja valitse avattavasta valikosta Laskuri.
  2. Syötä Aikalaskenta päättyy -kohdan viereen päivämäärä ja aika, johon haluat aikalaskennan päättyvän. Aseta aika 24 tunnin muodossa (valinnainen).
    • Jos päättymisaika on esimerkiksi puoli seitsemältä illalla 14.7.2017, päivämäärä olisi 2017/07/14 ja aika olisi 18:30:00.
    • Jos et lisää tiettyä aikaa, oletusaikana on keskiyö (00:00:00).
  3. Syötä Aikalaskenta alkaa -kohdan viereen, kuinka monta päivää ennen lopetuspäivää haluat mainoksen alkavan näkyä. Jos jätät kohdan tyhjäksi, mainos alkaa näkyä viisi päivää ennen lopetuspäivää.
    • Jos päättymisaika on esimerkiksi puoli seitsemältä illalla 14.7.2017 ja haluat, että mainoksesi alkaa näkyä 7 päivää aikaisemmin (klo 18.30 7.7.2017), syötät tähän kohtaan luvun 7.

Muista, että laskurimuokkaajat poistuvat näkyvistä automaattisesti määritetyn lopetuspäivän jälkeen.

Määritä aikavyöhyke ja kieli

1. Käytä laskurisi päättymisajassa Google Ads ‑tilisi aikavyöhykettä valitsemalla Tilin aikavyöhyke tai käytä mainoksen katsojan aikavyöhykettä valitsemalla Mainoksen katsojan aikavyöhyke.
    • Jos lasket aikaa tietyssä paikassa tapahtuvaan tapahtumaan, kuten peliin, keskusteluun, konserttiin tai konferenssiin, kannattaa käyttää tilisi aikavyöhykettä.
    • Jos lasket aikaa tapahtumaan, jolla ei ole tiettyä maantieteellistä sijaintia (kuten verkkokaupan alella), voit käyttää mainoksen katsojan aikavyöhykettä.
  2. Voit vaihtaa laskurin käyttämää kieltä valitsemalla kielen Kieli-kohdasta. Kun valitset uuden kielen, näet esimerkin siitä, miltä laskuri näyttää.

Aseta laskuri ja tallenna mainos

1. Tallenna laskuri klikkaamalla Käytä. Laskurimuokkaaja näkyy mainostekstissäsi.
  2. Varmista, että mainosteksti ei ylitä enimmäismerkkimäärää näkyessään. Laskurimuokkaaja voi luoda 8 merkin pituisen merkkijonon. Varmista, että mainosteksti sallii lisämerkit.
  3. Klikkaa Tallenna uusi mainos tai Tallenna uusi versio.