Nå ud til mobilbrugere: Googles optimale løsninger

Googles officielle tjekliste til mobilannoncering.

Forbrugerne forventer at få en relevant og problemfri oplevelse, når de vil finde, gøre eller købe noget via en mobilenhed. I denne vejledning kan du læse om de optimale løsninger til, hvordan du når ud til mobilbrugere og måler deres værdi for din virksomhed.

1. Nå ud til mobilbrugere

Årsag: En opfordring til handling, der er effektiv på én enhed, er typisk også effektiv på andre enheder.

Årsag: Du kan fremhæve en hvilken som helst opfordring til handling eller et hvilket som helst tilbud, der er særligt effektivt på mobilenheder, f.eks. "Køb via din mobiltelefon" eller "Nem booking via mobilen".

Årsag: Udvidelser giver potentielle kunder flere oplysninger og alternative metoder til at interagere med dig.

Brug denne udvidelse... Til at...
Udvidelse med undersidelink Give brugerne mulighed for at blive ført direkte til bestemte sider på dit website
Infoudvidelse Promovere det, der gør din virksomhed eller dine produkter eller tjenester til noget særligt
Opkaldsudvidelse Få brugerne til at ringe til din virksomhed
Brug opkaldsannoncer, hvis dit primære mål er at få flere opkald
Udvidelse med websiteinfo Fremhæve et konkret aspekt ved de produkter og tjenester, du tilbyder
Prisudvidelse Vise din virksomheds kerneprodukter og -tjenester sammen med prisen på dem
Adresseudvidelse Lede folk videre til fysiske virksomhedsadresser
Adresseudvidelse med tilknyttede virksomheder Nå ud til forbrugerne, når de er ved at beslutte sig for, hvad de skal købe – og hvor
Anmeldelsesudvidelse Dele positive anmeldelser, priser eller tredjepartsrangeringer med potentielle kunder
Appudvidelse Opnå flere appdownloads ud over klik til dit website
Sms-udvidelse Interagere med kunder via sms

Tip!

Brug så vidt muligt lokalnumre til opkalds- og sms-udvidelser. Det indikerer over for brugerne, at de kan finde din virksomhed lige i nærheden, og det kan øge relevansen og brugertilliden.

• Giv brugerne en strømlinet oplevelse på tværs af kanaler ved hjælp af værktøjer såsom remarketing og Kundematch.

Årsag: Mobilbrugere skifter fra én enhed til en anden, når de besøger dit website eller din fysiske butik, ringer og sender sms-beskeder, så det er vigtigt at være på forkant.

2. Giv brugerne en fantastisk oplevelse på dit mobilwebsite og i din app

Årsag: Mobilbrugere forventer en fantastisk oplevelse på dit website. De bliver skuffede, hvis de bliver ledt videre til en computerspecifik landingsside.

Årsag: Hvis nogle søgeord typisk er med til at assistere snarere end fuldføre konverteringer, skal dine landingssider afspejle dette.

Årsag: Opkald er en vigtig måde at komme i kontakt med dig på, uanset hvilken kanal brugeren benytter.

Årsag: Disse automatiske kampagner bruger maskinlæring med det formål at give brugeren en tilpasset oplevelse i henhold til den aktuelle kontekst.

• Optimer din apps fortegnelsesside.

Årsag: Din fortegnelsesside er dine appannoncers landingsside. Du kan køre eksperimenter i Google Play for at finde den mest effektive grafik og tekst.

• Opret dybe links, der leder brugerne direkte til de relevante dele af din app.

Årsag: Det gør tingene lettere for brugerne og øger deres engagement.

Tip!

Google anbefaler, at du bruger applinks til Android og universelle links til iOS, når du aktiverer dybe links til din app.

3. Mål din mobilannoncerings reelle værdi

• Tag højde for dine mobilkonverteringers reelle værdi, dvs. både online og offline.

Årsag: Mobilinteraktioner fører ofte til handlinger offline. Estimater kan være nyttige, i takt med at målingen bliver bedre.

• Spor vigtige mobilinteraktioner.

Årsag: Du kan opdatere din strategi og investering i henhold til de interaktioner, du måler.

Mobilinteraktion Målemetoder
Websitekonverteringer Google Ads-konverteringssporing
Konverteringer via anden enhed Google Ads-konverteringssporing
Opkald (via annoncer eller dit website) Google Ads-opkaldsrapportering og Google Ads-konverteringssporing
Beskeder Tredjepartsværktøjer
Butiksbesøg Google Ads-konverteringssporing af butiksbesøg
Køb i butik Konverteringsimport, konverteringer for salg via butikker og Search Ads 360
Appinstallationer og handlinger i appen Konverteringssporing i appen

Årsag: Du får et mere fuldstændigt billede af effektiviteten, hvis mobilkonverteringstyper tælles med.

4. Angiv bud, der fører til rentabel mobiltrafik

Årsag: Med automatiske budstrategier bruges der signaler såsom enhedstype og browser til at foretage budændringer på auktionstidspunktet, så du kan spare tid og i mange tilfælde også opnå bedre resultater.

Tip!

Hvis du bruger universelle appkampagner, er der to indstillinger for budgivning. Drejer det sig om apps, hvor handlinger i appen spores som konverteringer, skal du bruge den anden mulighed: "Få nye brugere, som med stor sandsynlighed fuldfører de handlinger i appen, som du vælger." Google Ads fokuserer dermed på de personer, der med størst sandsynlighed fuldfører de konkrete handlinger i appen, som du har opsat og valgt til den aktuelle kampagne.

Årsag: De automatiske budstrategier, der er effektive for dig, kan tilpasses yderligere, så de er direkte i tråd med den viden, du indhenter vedrørende din mobilannoncerings værdi.

• Hvis du bruger manuel budgivning, skal du afgive bud, der sikrer, at dine annoncer bliver vist øverst i søgeresultaterne på mobilenheder, da det er mest rentabelt for dig.

Årsag: Det er der, langt de fleste klik foretages.

Årsag: Formålet med budjusteringer efter enhed er at tilpasse effektiviteten i henhold til dine mål.

Tip!

Planlæg at samle din kampagnestyring ved at bruge én kampagne til alle enhedstyper. Brug budjusteringer som et middel til at administrere effektiviteten mellem forskellige enhedstyper i dine kampagner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet med optimale løsninger for at få avancerede Google Ads-tips og produktopdateringer sendt direkte til indbakken.