Sådan opnår du gode resultater med Smart Bidding

Bedste praksis til automatisering og optimering af dine bud.

A woman looking at her laptop. Next to her are 3 icons: upward arrow, list, and checkmark.

Smart Bidding bruger Googles AI til at levere bedre og mere kvalificerede bud og samtidig spare tid. I denne guide forklarer vi, hvorfor du bør bruge en Smart Bidding-strategi, og hvordan du kan skabe bedre resultater i søgekampagner.

På denne side

Trin 1: Konfigurer din konto til succes

Opret kampagner med ét mål, og brug nøjagtige konverteringsdata. Derefter kan du parre Smart Bidding med bredt matchende søgeord og responsive søgeannoncer for at finde yderligere forespørgsler.

Gear iconSmart Bidding oplærer sine modeller for kunstig intelligens til flere hundrede milliarder søgeforespørgsler og kombinationer af signaler og bruger derefter disse signaler på auktionstidspunktet til at angive bud, der når annoncørernes mål.1

Få flere oplysninger om, hvordan du kan opnå succes med din konto

Trin 2: Vælg den rigtige budstrategi

Vælg din budstrategi ud fra dit overordnede forretningsmål. For at få mest muligt ud af AI-baseret budgivning kan du bruge Maksimér antal konverteringer med en valgfri mål-CPA eller Maksimér konverteringsværdi med et valgfrit mål-ROAS.

Casestudie

1StopLighting logo

1STOPlighting er en lampeforretning, der forhandler udendørs lysarmaturer, parasoller, udendørsmøbler og meget andet. De ønskede at øge omsætningen og bevare overskuddet for flere brands og produktkategorier. Efter at have testet budgivning efter mål-ROAS for at optimere mod profitmål, oplevede virksomheden en markant stigning i effektiviteten. 1STOPlighting flyttede alle deres Shopping-kampagner til at byde på et mål-ROAS og kunne øge deres overskud med 214 %.

Se, hvordan du vælger den rigtige budstrategi

Trin 3: Test din budstrategi

Brug Google Ads-eksperimenter til at teste én variabel ad gangen i en omfattende kampagne, der kører længe. Du kan f.eks. teste "Maksimér konverteringsværdi" med et valgfrit mål-ROAS i forhold til din eksisterende budstrategi.

Gear iconAnnoncører, som skifter budstrategi, så der bruges mål-ROAS i stedet for mål-CPA, opnår i gennemsnit 14 % større konverteringsværdi med et tilsvarende annonceafkast.2

Få flere oplysninger om, hvordan du tester dine budstrategier

Trin 4: Evaluer din effektivitet

Rapporten Budstrategi viser, hvordan din kampagne klarer sig i forhold til dine angivne effektivitetsmål. Via Anbefalinger kan du også få idéer til, hvordan du kan øge effektiviteten på tværs af dine kampagner.

Checkmark iconHvis du ved, hvor effektiv Smart Bidding er, kan du bruge disse forretningsoplysninger andre steder.

Se, hvordan du evaluerer effektiviteten af din budstrategi

1. Interne Google-data, globale, april 2023
2. Interne Google-data fra hele verden, februar 2023

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.