Opret beskeder, der afspejler dit brand og de produkter og tjenester, du tilbyder

Folk bruger Google på flere forskellige enheder og i mange forskellige sammenhænge. Denne vejledning til søgeannoncer hjælper dig med at oprette budskaber, der afspejler dit brand.

Bemærk!

For at komme godt i gang med at oprette responsive søgeannoncer kan du gennemgå anbefalingen "Tilføj responsive søgeannoncer".

Opret annoncetekst, der appellerer til brugere på tværs af enheder

Vi har konstateret, at en opfordring til handling, der er effektiv på én enhed, typisk også er det på andre enheder. I din annoncetekst bør du gøre brugeren opmærksom på, at du har det, vedkommende søger. Tænk over, hvilke ting der er mest attraktive ved din virksomhed, og brug dem som udgangspunkt for dine annoncer.

Det kan dog stadig være en fordel at tilpasse brugeroplevelsen til mobilbrugere. Brug mobilspecifikke webadresser til at føre dem videre til de sider på dit website, hvor de får den bedste brugeroplevelse.

Prøv overskrifter i forskellige længder

Du har overskrifter på 30 tegn, beskrivelser på 90 tegn og webadressestifelter på 15 tegn. Brug pladsen kreativt. Send budskaber med fokus på det, du kan tilbyde, og de ting, kunderne lægger vægt på.

I dine tests bør du først og fremmest fokusere på overskrifterne. Når du implementerer og tester annoncer, bør du fokusere på at skrive en overskrift, der er så effektiv som overhovedet muligt. Det er nemlig primært via overskrifterne, at du kan øge effektiviteten.

Længere overskrifter kan øge det klikbare område i dine søgeannoncer, men prøv at oprette overskrifter i varierende længder. Måske finder du ud af, at kortere overskrifter er mere effektive for folk, der allerede søger efter dit brand. Og det er mere sandsynligt, at du kommer til at vise alle tre mulige overskrifter, hvis en eller to overskrifter ligger under grænserne. Test, hvad der virker for din konto sammen med forskellige typer søgeord på din konto.

Bemærk!

Sørg for at læse vores politikker vedrørende overskrifter.

Du må ikke undervurdere dine stifelters betydning. Den synlige webadresse i en responsiv søgeannonce skal give brugeren et klart og tydeligt fingerpeg om, hvor vedkommende bliver ført hen. Ved at tilføje beskrivende stifelter kan du forvisse brugeren om, at vedkommende kan finde det, han eller huns søger, det pågældende sted på dit site.

Bemærk!

Dine webadressestier behøver ikke matche teksten på den endelige webadresse præcist. De skal bare være relevant indhold, der fortæller brugeren, hvad vedkommende kan forvente at finde på landingssiden.

Overvej at bruge automatisk oprettede aktiver til at hjælpe dig med at generere flere overskrifter og beskrivelser

Automatisk oprettede aktiver er en indstilling på kampagneniveau, der kan bruges som hjælp til at vise mere relevante søgeannoncer takket være oprettelse af skræddersyede overskrifter og beskrivelser, der er baseret på din annonces unikke kontekst, herunder din landingsside, allerede oprettede annoncer og søgeord. Automatisk oprettede aktiver til annoncører med engelsksprogede aktiver aktiver i USA og Storbritannien kan også bruge generativ AI for at gøre det muligt at oprette endnu flere aktiver og skræddersy dem endnu bedre til brugernes søgeforespørgsler.

Når indstillingen er aktiveret, kan den hjælpe dig med at forbedre annoncekvaliteten for dine responsive søgeannoncer ved at give dem flere overskrifter og beskrivelser at vælge mellem – uanset om det er aktiver, der er oprettet automatisk af Google Ads, eller aktiver, du selv uploader. Baseret på den enkelte forespørgsel vises den kombination af aktiver, der forventes at være mest effektiv, i dine annoncer. Hvis der er automatisk oprettede aktiver, du ikke længere vil bruge, har du mulighed for at fjerne dem.

Gif showing the steps to use automatically created assets

Næste: Gør dine annoncer så effektive som muligt

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.