Sådan når du ud til de rette kunder på Søgning

Optimale løsninger til at få det rette budskab ud til flere relevante potentielle kunder via Google Ads ved hjælp af AI-baseret teknologi til Søgning

Effektiv brug af AI-teknologi er den optimale løsning til at opnå bedre resultater for din virksomhed. Formålet med Google Ads er at hjælpe dig med at nå dine forretningsmål, og vi anbefaler, at du bruger en kombination af bredt match, Smart Bidding og responsive søgeannoncer.

Search Ads Deep Dive: tl;dr Ads News & How Tos series

Icon of a bubbling beaker

1. Juster din søgeordsstrategi ift. din budgivning

Gruppér dine kampagner efter dit budgivningsmål, og vælg derefter dine søgeordsmatchtyper.

Årsag: Hvilke søgeordsmatchtyper der er optimale for dig, afhænger af dit budgivningsmål. Hvis du er i stand til at foretage præcis konverteringsmåling og bruge en konverteringsbaseret Smart Bidding-strategi, f.eks. Maksimér antal konverteringer med mål-CPA eller Maksimér konverteringsværdi med mål-ROAS, opnår du størst rækkevidde og flest konverteringer iht. dine mål ved at bruge bredt match. Faktisk bruger 62 % af de annoncører, der bruger Smart Bidding, bredt match som primær matchtype.1 Hvis du har andre budgivningsmål, f.eks. måleksponeringsandel, kan du i stedet overveje at bruge sætningsmatch eller eksakt match.

Casestudie

Meeting Group logo

Meetic Group (en del af Match Group), der er en førende onlinedatingtjeneste, havde problemer med at udnytte efterspørgslen, da denne kategori hovedsageligt består af søgninger med længere søgeudtryk. Virksomheden testede bredt match med Smart Bidding for at nå alle relevante søgninger uden at skulle bruge en masse tid på annonceadministration, og de oplevede en stigning i antallet af konverteringer på 70 %, samtidig med at de opfyldte deres CPA-mål. Audrey Rebelo, der er chef for Søgning, siger: "Bredt match er blevet et af vores strategiske værktøjer til at skabe vækst i vores søgeaktiviteter."

Gears icon

2. Brug AI-baserede søgekampagner for at opnå størst mulig rækkevidde og gøre dine annoncer så relevante og effektive som muligt

Implementer værdibaserede budstrategier for at øge effektiviteten.

Årsag: Du kan optimere målingen af den reelle forretningsmæssige effekt af dine annoncekampagner ved at måle værdien af konverteringer, der er vigtige for dig (f.eks. levetidsværdi, omsætning eller overskud), i stedet for bare at måle antallet af disse konverteringer. Derved kan du maksimere konverteringsværdien og nå dit mål-ROAS ved hjælp af Smart Bidding. Annoncører, som skifter budstrategi, så der bruges mål-ROAS i stedet for mål-CPA, opnår i gennemsnit 14 % større konverteringsværdi med et tilsvarende annonceafkast.2

Brug bredt match sammen med Smart Bidding for at få dine annoncer vist ved flere søgninger, der er relevante ift. din virksomhed og forventes at bidrage til, at du når dine mål.

Årsag: Bredt match er den eneste matchtype, hvor alle de signaler, der er tilgængelige i Google Ads, bruges til at registrere hensigten med både brugerens søgning og dit søgeord, og hvor der også er den fornødne fleksibilitet til at finde det match, der er mest relevant og dermed mest effektivt for dig. Med Smart Bidding bliver alle de relevante søgninger, dine annoncer kan blive vist ved via bredt match, "filtreret", så du kun konkurrerer på de rette auktioner med det rette bud for den rette bruger. Annoncører, som opgraderer deres eksakt matchende søgeord til bredt match i kampagner, hvor der bruges mål-CPA, opnår i gennemsnit 35 % flere konverteringer.3

Gå til siden Anbefalinger for at få en nem metode til at teste bredt matchende søgeord.

Årsag: Kør en test for at finde ud af, om bredt match gør dine kampagner mere effektive. Hvis du bruger Smart Bidding, finder vi frem til allerede valgte søgeord, som sandsynligvis vil øge effektiviteten, hvis de ændres til bredt matchende søgeord, og disse muligheder bliver automatisk vist på siden Anbefalinger på din konto. Du kan også teste disse bredt matchende søgeords effektivitet ved at oprette et eksperiment med et enkelt klik direkte i anbefalingen.

Brug responsive søgeannoncer sammen med bredt match og Smart Bidding for at få dine annoncer vist for flere brugere og tilpasse dig ændringer i forbrugernes adfærd.

Årsag: Denne kombination giver dig mulighed for at få det rette budskab vist for de rette potentielle kunder til den rette pris, uanset hvordan de søger. Når du vælger bredt match, kan du få dine annoncer vist ved alle de søgninger, de kunne være blevet vist ved, hvis du havde valgt at bruge eksakt match og sætningsmatch – og endnu flere end dem. Responsive søgeannoncer opretter automatisk relevante annoncer for hver af disse søgninger. Og Smart Bidding tilpasser bud for hver eneste forespørgsel – ikke kun for hvert søgeord.

Casestudie

Tails.com logo

Hos tails.com, som har base i Storbritannien, har man brugt generelle søgekampagner med en kombination af bredt match, Smart Bidding og responsive søgeannoncer, og derved er det lykkedes at øge antallet af tilmeldinger i Tyskland med 182 % og antallet af klik med 258 %.

Magnifying glass with a star in it

3. Gør kontostrukturen enklere

Brug kun Smart Bidding med kampagner med bredt match, da dette gør det lettere at administrere dine konti.

Årsag: Smart Bidding fungerer bedst, når det er muligt at optimere mod dine mål med så stor fleksibilitet som muligt. Og da Google Ads-budgivningsalgoritmerne lærer på forespørgselsniveau i stedet for på søgeordsniveau, anvender vi ganske enkelt det, vi har lært, på tværs af din konto, hvis en søgeforespørgsel allerede er blevet matchet med søgeord andre steder i dine kampagner. Det betyder, at du kan strømline arbejdsgangen på dine konti ved at bruge bredt match til effektivitetsbaserede søgeord.

Gruppér dine søgeord i annoncegrupper og kampagner med samme tema.

Årsag: Dette gør det nemmere for Google at "forstå" dine søgeord, udvælge det bedste og afgøre, hvilken annonce der skal vises ved hver enkelt søgeforespørgsel.

Du kan få flere oplysninger om disse optimale løsninger ved at gå i dybden med AI-baserede søgeannoncer.

1. Baseret på antal klik og annoncører, som har opnået over 100 klik. Interne Google-data fra hele verden (perioden fra januar til februar 2023)
2. Interne Google-data fra hele verden (februar 2023)
3. Interne Google-data fra hele verden (perioden fra 28/3/2022 til 19/4/2022)

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.