Om engasjementsrapportering

Med Engasjementer-kolonnen i statistikktabellene dine kan du måle hvordan folk har interaksjoner med lysboksannonsene dine, videoen din, videoannonser der du markedsfører appen, og de fremhevede Shopping-annonsene dine.

Det forekommer et engasjement når kunder gjør ett av følgende med disse annonsetypene:

• Lysbildeannonser: utvider annonsen

• Videoannonser: har interaksjoner med et element som ikke fører dem til et eksternt nettsted, for eksempel at de klikker på et ikon eller en apetittvekker for å utvide et kort

• Videoannonser for apper: Kunder ser ti sekunder av videoannonsen (eller hele videoannonsen dersom den er kortere enn ti sek.) eller klikker på den.

• Fremhevede shopping-annonser: Kunder utvider annonsen og har den åpen i ti sekunder eller klikker på den før ti sekunder er gått.

Engasjementsberegninger

Beregning Betydning Tilgjengelig for lysboksannonser Tilgjengelig for fremhevede annonser
Engasjementer Noen utvider annonsen og i tillegg enten ser på den i ti sekunder eller klikker på den (inkl. linker i den) Yes Yes
Engasjementsrate Antallet ganger folk utvider annonsen, delt på antall ganger den er vist (hver visning) Yes Yes
Gjennomsnittlig CPE (vises i «Gj.sn. CPC»-kolonnen for fremhevede Shopping-annonser) Dette er det gjennomsnittlige beløpet du betaler for hver utvidelse av annonsen din. Yes Yes
Klikk Faktiske klikk som fører brukeren videre til nettstedet ditt Yes Yes
Gratis klikk Klikk på lysboksannonser som leder til en landingsside, som tidligere ble angitt i «Gratis klikk»-rapporten, vises nå i «Klikk»-kolonnen. Yes No

Du finner verdiene for de fremhevede Shopping-annonsene dine på Annonser- eller Annonsegrupper-siden. Beregningene for fremhevede Shopping-annonser vises ikke i noen av kolonnene på Produkter- eller Produktgrupper-siden.

Det kan hende du må legge til noen av disse kolonnene for å se dem i statistikktabellen. Finn ut mer om hvordan du legger til kolonner