Over rapportage van engagements

Met de kolommen voor engagements in uw tabellen met statistieken kunt u meten hoe mensen interactie hebben met uw lightbox-advertenties, videoadvertenties, app-videoadvertenties en Shopping-showcaseadvertenties.

Van engagements is sprake wanneer klanten de volgende acties uitvoeren voor deze advertentietypen:

• Lightbox-advertenties: de advertentie uitvouwen.

• Videoadvertenties: interactie hebben met een element waarmee ze niet naar een externe site worden gebracht, zoals op een teaser of pictogram klikken om een kaart uit te vouwen.

• App-videoadvertenties: 10 seconden van de videoadvertentie bekijken (of de hele videoadvertentie als deze korter is dan 10 seconden) of op uw videoadvertentie klikken.

• Shopping-showcaseadvertenties: klikken op producten die in de advertentie zijn opgenomen.

Engagementstatistieken

Statistiek Wat dit betekent Beschikbaar voor lightbox Beschikbaar voor showcase
Engagements Iemand heeft interactie met uw advertentie. Yes Yes
Engagementpercentage Het aantal keren dat mensen interactie met uw advertentie hebben, gedeeld door het aantal keren dat uw advertentie is weergegeven (elke vertoning) Yes Yes
Gemiddelde CPE (weergegeven in de kolom Gem. CPC voor Shopping-showcaseadvertenties) Het gemiddelde bedrag dat in rekening is gebracht voor klikken op producten in uw advertentie Yes Yes
Klikken Werkelijke klikken naar uw site Yes Yes
Gratis klikken Klikken op lightbox-advertenties naar een bestemmingspagina, die eerder werden weergegeven in het rapport Gratis klikken, worden nu weergegeven in de kolom Klikken. Yes No

Als u de statistieken voor uw Shopping-showcaseadvertenties wilt bekijken, gaat u naar de pagina Advertenties of Advertentiegroepen.

U moet mogelijk enkele van deze kolommen toevoegen om ze te bekijken in uw tabel met statistieken. Meer informatie over hoe u kolommen toevoegt.