Om engagementsrapportering

Hvis du indsætter engagementskolonner i dine statistiktabeller, kan du måle, hvordan folk interagerer med dine lysboksannoncer, dine videoannoncer, dine videoannoncer til app-promovering eller dine fremhævede Shopping-annoncer.

Der registreres et engagement, når kunderne foretager følgende handlinger i disse annoncetyper:

• Lysboksannoncer: Udvider annoncen.

• Videoannoncer: Interagerer med et element, der ikke videresender dem til et eksternt website, f.eks. når de klikker på en teaser eller et ikon for at udvide et kort.

• Videoannoncer til app-promovering: Ser ti sekunder af videoannoncen (eller hele videoannoncen, hvis den er kortere end ti sekunder) eller klikker på din videoannonce.

• Fremhævede Shopping-annoncer: Udvider annoncen og interagerer med annoncen i ti sekunder eller klikker på den, inden der er gået ti sekunder.

Engagements-metrics

Metric Hvad betyder den? Tilgængelig for lysboksannoncer Tilgængelig for fremhævede Shopping-annoncer
Engagementer En person udvider din annonce og interagerer med din i ti sekunder eller klikker på den Yes Yes
Engagementsrate Det antal gange, brugerne har udvidet din annonce, divideret med antallet af visninger af din annonce (hver eksponering) Yes Yes
Gennemsnitlig CPE (vises i kolonnen Gns. CPC for fremhævede Shopping-annoncer) Det gennemsnitlige beløb, du er blevet debiteret for en udvidelse af din annonce Yes Yes
Klik Faktiske klikkonverteringer til dit website Yes Yes
Gratis klik Klik på lysboksannoncer, der fører brugeren til en landingsside, blev tidligere registreret i rapporten "Gratis klik", men rapporteres nu i kolonnen "Klik" Yes No

Se siden Annoncer eller Annoncegrupper for at se metrics for dine fremhævede Shopping-annoncer. Metrics for fremhævede Shopping-annoncer vises ikke i nogen kolonner på siden Produkter eller siden Produktgrupper.

Det er muligvis nødvendigt at tilføje nogle af disse kolonner for at se dem i din statistiktabel. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer kolonner