Om engagementsrapportering

Hvis du indsætter engagementskolonner i dine statistiktabeller, kan du måle, hvordan folk interagerer med dine lysboksannoncer, dine videoannoncer, dine videoannoncer til app-promovering eller dine fremhævede Shopping-annoncer.

Der registreres et engagement, når kunderne foretager følgende handlinger i disse annoncetyper:

• Lysboksannoncer: Udvider annoncen.

• Videoannoncer: Interagerer med et element, der ikke videresender dem til et eksternt website, f.eks. når de klikker på en teaser eller et ikon for at udvide et kort.

• Videoannoncer til app-promovering: Ser ti sekunder af videoannoncen (eller hele videoannoncen, hvis den er kortere end ti sekunder) eller klikker på din videoannonce.

• Fremhævede Shopping-annoncer: Udvider annoncen og interagerer med annoncen i ti sekunder eller klikker på den, inden der er gået ti sekunder.

Engagements-metrics

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

De tilgængelige engagements-metrics omfatter følgende:

• "Engagementer": Når nogen udvider din lysboksannonce, tælles det i denne kolonne.
  • "Antal engagementer": Antal engagementer hjælper dig med at måle, hvor ofte folk udvider din annonce, når den vises til dem. Antal engagementer er antallet af gange, seerne udvider din annonce, divideret med antallet af gange, din annonce vises.
  • "Gennemsnitlig CPE": Dette er det gennemsnitlige beløb, du er blevet debiteret for en udvidelse af din annonce.
  • "Klik": Denne kolonne viser dig det faktiske antal registrerede klik til landingssiden. Hvis du segmenterer din rapport efter kliktype, ser du disse klik opdelt i rækken "Registrerede klik fra engagementer". Klikfrekvensen rapporteres i kolonnen "CTR", og den gennemsnitlige pris pr. klik rapporteres i kolonnen "Gns. CPC".
  • Rapporten "Gratis klik": Klik på lysboksannoncer, der fører brugeren til en landingsside, blev tidligere registreret i rapporten "Gratis klik". De rapporteres nu i kolonnen "Klik".

Det er muligvis nødvendigt at tilføje nogle af disse kolonner for at se dem i din statistiktabel. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer kolonner