Googles optimale løsninger

Best Practices logo

Vil du have mest muligt ud af din Google Ads-konto? Serien Googles optimale løsninger giver dig strategiske råd om centrale emner inden for søgemaskinemarkedsføring. Serien er beregnet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Google Ads. Denne serie bygger på Googles interne data og data fra de personer, der har udarbejdet Google Ads, og er designet til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du udformer din grundlæggende strategi i forhold til betalt søgning.

Udvalgt guide

Få brugerne til at besøge dine fysiske butikker med Shopping-kampagner
Om nogen kommer ind i din butik efter at have søgt på nettet, afhænger i sidste ende af, hvilke produkter der søges efter, og hvad du har på lager. I dette afsnit gennemgår vi, hvordan du bedst kan oprette og administrere det, der kaldes annoncer for lokalt butikslager for dine Shopping-kampagner. De viser stort set i realtid potentielle kunder, hvad der er tilgængeligt i dine butikker, via en lokal butiksfacade, der hostes af Google.

Kom godt i gang med Google Ads

Hvad er søgeannoncer?
Opret en kampagne
Vælg de rigtige søgeord
Skriv flotte tekstannoncer
Spor dine mål
Gennemgå din effektivitet

Find nye kunder

Valg af de rigtige søgeord
Optimering af dynamiske søgeannoncer
Få mest muligt ud af displayannoncering
Effektiv brug af TrueView-videoannoncer
(Mobil) Sådan når du ud til de rette mobilappbrugere
(Mobil) Få kontakt til mobilbrugere
Skab vækst i din virksomhed ved at ekspandere globalt
Sæt fart på salget med Gmail-annoncer

Vis det rette budskab

Opret effektive tekstannoncer
Giv dine annoncer det sidste pift med de rette udvidelser
Opret effektive displayannoncer
(Mobil) Opnå større mobilappengagement
Brug kvalitetsresultatet som rettesnor for dine optimeringer

Optimer til fuld værdi

Justering af buddene for at maksimere overskuddet
En guide til budjustering
Sådan får du succes med Smart Bidding
Optimering af Google Ads med Google Analytics
Attribution for andet end sidste klik

Fang kundernes opmærksomhed igen

Nå ud til den rette målgruppe med RLSA og Kundematch
Nå ud til tidligere besøgende med displayremarketing
Opnå større mobilappengagement

Fremhæv dine produkter

(Mobil) Nå ud til mobilbrugere med dine Shopping-kampagner
Opret og optimer effektive Shopping-kampagner
Få flotte salgstal i juleperioden
Få brugerne til at besøge dine fysiske butikker
Optimer og administrer dine produktdata i Merchant Center

Arbejd mere effektivt

Udfør pålidelige test i Google Ads
Administrer kampagner i den nye Google Ads-oplevelse

Tilmeld dig nyhedsbrevet med optimale løsninger for at få avancerede Google Ads-tips og -opdateringer sendt direkte til din indbakke.

Leder du efter mere grundlæggende oplysninger? Så se Sådan får du succes med Google Ads.